Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vores nyheder

2019

JCN Bolig og BS False

BS FALSEN 2009 er blevet leveret og monteret i Lupinhaven, JCN Bolig

BS FALSEN Montage har været så heldige at levere og montere BS FALSEN 2009 til JCN Bolig, Lupin Haven.

Vi har igennem årene haft mange projekter med JCN Bolig, dette er deres første på Sjælland. Vi takker for det gode samarbejde med JCN Bolig på sagen, og vi ser frem til det næste.

Lupinhaven omfatter tre punkthuse i fire etager med i alt 58 boliger. 36 familieboliger og 22 et-rums boliger med tilhørende fællesrum. Bygningerne fremstår med facader i gule mursten, indeliggende altaner og med fladt tag. Husene har centralt placeret trapperum med elevator. Der er etableret grønne områder samt 48 parkeringspladser.

JCN Bolig overtog i januar i år byggeriet af karrébebyggelsen Orienten i Københavns Nordhavn. Det skete efter, at den oprindelige entreprenør, Daurehøj Erhvervsbyg, gik konkurs i december sidste år.

(https://www.building-supply.dk/article/view/664575/jcn_bolig_faerdig_pa_sit_forste_store_projekt_pa_sjaelland)

 • Glat overflade kar til malerbehandling
 • Dimensioneres til det enkelte projekt
 • Påmonteret dampspærre
 • Klar til montage af døre og vinduer
 • Linietab på 0,01W/mK
 • ubrandbart material

BS FALSE i endnu et samarbejde med Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg og BS FALSE - MONTAGE er i fuld gang i Sukkerkvarteret, Odense

Det gamle sukkerkogeri i Odense bliver bygget om til erhverv og boliger.

BS FALSE har i samarbejde med Dansk Boligbyg udarbejdet en aftale for montering af BS FALSEN 2009 i hele byggeriet. I alt skal der monteres mere end 500 lbm pladefals.

BS FALSEN 2009, er perfekt til brug i både nybyg og renovering da den har et direkte linjetab på under 0,01W/mK,, er formstabil, bliver ikke påvirket af fugt eller udtørring og kan ikke angribes af råd eller svamp da den er 100% uorganisk.

Den specialfremstillede fals består af en selikatbaseret plade samt isoleringsbånd og stabile stål vinkler. Pladen har en styrke der gør, at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen.

-

Odenses gamle sukkerkogeri, opført i 1873, omdannes til boliger.

Sukkerkogeriet var i drift indtil 1970 og har senest dannet ramme om Odense Teater, som forlod de gamle bygninger til fordel for nybyggeriet Odeon omkring årsskiftet 2016/17.

I projektet er der taget særlige hensyn for at sikre, at bygningernes arkitektur, facader og vinduespartier bevares i videst mulige omfang. Indvendigt bliver alt til gengæld som nyt.

Ombygningen skaber plads til 69 boliger fra 50 til 124 kvadratmeter, alle med enten altan eller tagterrasse, fordelt på tre bygninger; "Teaterbygningen", "Sukkertoppen" og "Atelierboligerne

(https://www.licitationen.dk/project/view/1331/sukkerkogeriet_boliger)

Vi takker for endnu et godt samarbejde med Dansk Boligbyg.

BS FALSEN Z

Den nyudviklede pladefals med påmonteret dampspærre

Vi har udviklet en ny type pladefals med påmonteret dampspærre efter stigende efterspørgesel fra arkitekter, konsulenter og bygherre.

Den er udviklet efter samme princip som BS FALSEN 2009. Den skal kunne monteres inde fra, uden brug af lift eller stilas. Den skal være af samme kvalitet som BS FALSEN 2009. Den skal kunne opfylde de krav som vi har, og ikke mindst, de krav som arkitekterne og bygherrerne har.

Det har været en lærerig process at udvikle BS FALSEN Z, og vi er blevet klogere på mange områder igennem udviklingsprocessen, og vi har ændret retning flere gange for at kunne leve op til vores egne strenge krav.

Vi er stolte af at kunne levere et godt produkt, og vi ser frem til at kunne levere BS FALSEN Z til endnu flere byggesager.

 • Glat overflade kar til malerbehandling
 • Dimensioneres til det enkelte projekt
 • Påmonteret dampspærre
 • Klar til montage af døre og vinduer
 • Linietab på 0,01W/mK
 • ubrandbart material

2018

Vi er kommet på LinkedIn, så besøg endelig vores profil, og følg os gerne. Vi vil løbende, ligesom på vores Facebook profil​, opdatere med nyheder fra kontoret, produktionen samt fra byggerierne, vi er med i.

Ligeledes har vi fået lavet en brochurer som fortæller lige om hvem vi er, hvad vi kan og ikke mindst om vores produkter. (klik på vores logo til venstre)

Montage af BS FALSEN 2009

​Vi har været ude for at filme processen i at montere false for at give jer et bedre indblik i vores og ikke mindst vores montørers dagligdag.

Den lille videosekvens herunder har taget ca. 3 timer at optage, men takket være Time Laps er det forkortet til ca. 1 minut. Selv vores dygtige montører, Johan og Dennis, som ses i videoen, er imponerede over tempoet, de kan montere i – i hvert fald på video.

Falsene bliver monteret i et hus af Lasse Larsen Huse ved Aarhus. Alle vindues- og dørlysninger i huset er monterede på ca. dag.

Vi monterer vores false, efter at betonelementerne er blevet rejst. Tømreren kan, efter at falsene er monterede, isætte vinduer og døre, og mureren kan påbegynde murerarbejdet og blot følge kanten af falsen.

Vi har igennem mange år haft et godt samarbejde med Lasse Larsen Huse, og vi monterer i 25 huse om året forskellige steder i landet. Vi håber selvfølgelig på et fortsat godt samarbejde i de kommende år.

Tak til Johan og Dennis for, at vi måtte filme deres arbejdsdag og få et indblik i udførslen

Ceres Byen i Aarhus har implementeret BS FALSEN 2009

​A. Enggaard har valgt at bruge BS FALSEN 2009 i 1.100 boliger på Ceres-grunden.​

I Ceres Byen i Aarhus har BS FALSE MONTAGE monteret pladefalse i de 1.100 nyopførte boliger. Boligerne giver et befolkningsgrundlag på ca. 2000 mennesker.

Der er i alt monteret over 3.100 meter pladefalse i de nyopførte bygninger. BS FALSEN 2009 er med til at sikre byggeriets linjer. Hertil kan dør- og vindueselementer monteres direkte i pladefalsen umiddelbart efter montagen. Pladefalsen er formstabil og kan ikke angribes af råd eller fugt og er opbygget af uorganisk materiale og er ikke-brændbar.

I sammenhæng med Ceres Byen ligger VIA University College, og her er der også leveret false. I boligerne er BS FALSEN monteret på pladsen af vores dygtige montører, hvor der i VIA University College er indstøbt BS INDSTØBNINGSFALSEN direkte fra betonvarefabrikken.

Vi har for nylig været oppe at tage et par billeder af vores dygtige montører, Jan og Dennis, der er i gang med at montere pladefalse. Som det ses på billederne, bliver der brugt rigelige mængder lim for blandt andet at fæstne pladefalsen, men ikke mindst for at korrigere og justere BS FALSEN 2009, så linjer og lysninger sidder præcist og er udfyldte. Det bliver gjort med stor præcision med tanke på det endelige resultat og finish.

Ceres Byen er i alt 140.000 m2, hvoraf 40-50.000 m2 skal være boliger.

2017​

2017

BS FALSEN 2009 - Den lige linje i byggeriet

​BS FALSEN 2009 er leveret og monteret i Teglbroen på Teglholmen, København i samarbejde med V8 Construction​. BS FALSEN 2009 er leveret og monteret i Teglbroen på Teglholmen, København i samarbejde med V8 Construction

​Vi har været en tur forbi det færdige byggeprojekt, Teglbroen i København. Et flot og færdigt byggeri vi er stolte over at have deltaget i.

BS FALSEN 2009 er monteret i Teglbroen. En silikatbaseret plade som er formstabil og ikke bliver påvirket af fugt. Hertil er pladen fremstillet af 100% uorganisk og ikke brændbart materiale.

BS FALSE – MONTAGE´s dygtige og erfarende montører bruger mange ressourcer på korrekt afsætning af byggeriets linjer, murermål og kote mål inden opsætning af selve pladefalsen. Efter endt montage kan mureren trygt følge false-montagens isætninger og tømreren kan montere vindues- og dørpartier i korrektplacerede færdige hulmål.

Billedet viser det flotte endelige resultat og vi takker V8 Construction for endnu et godt samarbejde på denne sag.

Fakta om byggeriet:

 • 177 boliger
 • 17.000 kvm
 • Over 4,7km BS FALSEN 2009
 • Indflytningsklar fra 1 dec. 2017

2017

BS FALSE - MONTAGE i samarbejde med Enemærke & Petersen​

Den Grønne Fatning, opføres af Enemærke & Petersen. 244 boliger til en værdi af 313 millioner kroner - BS FALSEN 2009 er implementeret i projektet.​

Selvom Den Grønne Fatning ligger tæt på storbyen, er dyrelivet rigt i og meddet ikke ligger langt fra nogle af Herlevs skønne naturområder, Smørmosen og Fedtmosen.

Byggeriet i Herlev er i fuld gang og monteringen af de knapt 7km BS FALSEN 2009 påbegyndte i uge 28 2017. Der udføres løbende kvalitetskontrol på de monterede pladefalse og der kører et tæt samarbejde om proces og udførsel af pladefalse-entreprisen.

Dør- og vindueselementer kan monteres direkte i BS FALSEN 2009, hvilket gør at råhuset kan lukkes i et tidligt stadie og hermed sikrer en bedre fremgang på indvendige arbejder.

Projektet er tegnet af Mangor & Nagel A/S og Norconsult A/S som ingeniør.

Byggeriet består af 37 ejerboliger, samt 162 familieboliger og 45 ungdomsboliger til udlejning.

For yderligere information, referencer og beskrivelser vedrørende BS FALSEN 2009, besøg vores hjemmeside på bsfalsemontage.dk

Fakta om BS FALSEN 2009:

 • Linjetab på 0.01 W/mK
 • Formstabil pladefals i uorganisk materiale
 • Ikke brændbart materiale
 • Bliver ikke påvirket af fugt eller udtørring og kan ikke angribes af råd eller svamp

Fakta om byggeriet:

2017

​Arkitektonisk, moderne og BS FALSEN 2009

De 46 eksklusive lejligheder i Udsigtsparken i Irmabyen er, fra arkitektens side, tegnet med fokus på et stilrent udtryk og moderne linjer.

For at skabe den rigtige afslutning i de eksklusive lejligheder, er BS FALSEN 2009 det perfekte valg, da produktet giver rene linjer i facaden og en skarp indvendig afslutning til malerbehandlingen. Løsningen sikrer hertil ensartet fugeafstand mellem pladefals og vindues- og dørelementet.

Pladefalsen består af et specialfremstillet silikatbaseret uorganisk materiale. Styrken af pladen gør, at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen. BS FALSEN2009 optager brugs- og vindlaster fra de store glaspartier.

Sammensætningen af materialer gør at linjetabet er helt nede på 0,01 W/mK.

I Udsigtsparken får du en bolig, hvor der er tænkt over detaljerne. Her er fantastiske lysindfald fra de gennemlyste boliger, der går fra øst til vest eller nord til syd. (http://irmabyen.dk/udsigtsparken.)

Monteringen af de 1800 meter pladefals påbegyndte i uge 19 og er nu i den afsluttende fase. Vi takker NJ Gruppen for det gode og effektive samarbejde på sagen.

2017

BS FALSEN 2009 implemteret i urbant - Hotel Firkanten Skælbækgade

Hotel Firkanten i Skælbækgade, har fået monteret BS FALSEN 2009.

Dette resultere i en skarp indvendig finish og den rigtige energimæssige løsning.​

​Der skal monteres mere en 3100 løbende meter BS FALSEN 2009 i Hotel Firkanten. Dette kræver stor planlægning, helt fra opmåling og dimensionering af arkitektmaterialet til produktionen af pladefalsene i Gylling, til fragt og montage af selve pladefalsen.

BS FALSEN 2009 monteres i alle vindues og dørlysninger og sikre hermed ensartet finish og den energirigtige løsning. Samtidig lukkes råhuset tidligt hvilket medfører indvendigt arbejde kan påbegyndt hurtigere.

Falsemontagen er i fuld gang på pladsen. Vi kører en godt og tæt samarbejde med EK Entreprise samt de øvrige udførende entrerenører på pladsen.

Det tager 4 montøre mere end 3 måneder at montere alle 3100 meter samt udførse l af kvalitetssikring.

Montagen er påbegyngt i uge 40, og forventes afsluttet i slutningen af januar 2018.

Fakta omkring byggeriet

 • Bygherre/ordregiver: Halmtorvet 29 A/S
 • Bygherrerådgivere: Tetris A/S
 • Bygningsarkitekt: Danielsen Architecture
 • Ingeniør: Alectia A/S
 • Entreprenør: Einar Kornerup
 • Status: Under hovedprojektering, forventes færdigt februar 2018
 • Areal: 4000 m² hvoraf hotel gårdrum er 1200 m²

Adresse:

​BS Byggeservice ApS

Malskærvej 3, Malskær
​8300 Odder​

E-mail: info@bsbyggeservice.dk

BS False-Montage

CVR: 28497555

BS Bygge-Service

CVR: 3860234


​Privatlivspolitik​ »

Kontakt os her:

86 55 21 02

Find os på kort:

BS Byggeservice ApS
Malskærvej 3
8300 Odder