Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

velkommen til BS FALSEN ApS

Montage med omtanke

BS FALSEN – Omtanke for byggeriets processer

At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et råhulelement, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk.

BS FALSEN sikrer det rigtige produkt til den rigtige tid samt montage med stor omtanke for de tidligere og fremtidige processer i byggeriet.

Opretning af tolerancer for elementmontage og støberi

​Ved dimensionering til BS FALSEN 2009 og BS FALSEN Z skal der fratrækkes 25 mm. i hver side af vindues- og dørhullet, hvor pladefalsen skal monteres i betonelementet.Selve pladefalsen fylder 12 mm., hvortil der yderligere monteres 13 mm. limfuge til opretning og vedhæftning (= 25 mm.).

Denne limfuge kan anvendes til opretning af små tolerancer, der er opstået fra elementstøberiet og montagen.

Vi afsætter pladefalsene efter murermål

Afsætning af BS FALSEN sker iht. arkitektens kotemål, murermål og pillemål. Dette sikrer ensartede linjer i byggeriet, og ved muret byggeri sikrer vi, at pladefalsene er monteret så bundside- og overliggerfals passer med murværket.

BS FALSEN ApS monterer pladefalsene umiddelbart lige efter råhusmontagen, og mureren kan trygt stole på, at de færdige hulmål passer, når vi er færdige med vores arbejde.​

BS FALSEN 2009 og BS FALSEN Z skal forenkle tømrerens montage

Pladefalsene bliver monteret inden for et færdig hulmål på +/- 5 mm. til tømrerens vindues- og dørmontage. BS FALSEN ApS sikrer, at falsene er monteret i lod og vage, sidefalsene passer på færdige hulmål, og højderne er lasernivillerede ud efter afsat metermærke pr. etage. Alt dette sikrer ens fugeafstand mellem pladefals og karm.

​                                    BS FALSEN 2009

Vinduer og døre monteres direkte ind i BS FALSEN, hertil monteres der afstandsklodser på falsene, som anvendes ved fastgørelse af vindues- og dørelementerne.

Ved vindues- og dørhuller, hvor der monteres bundfalse, monteres der typisk også konsolbeslag/ vinduesbærebeslag. Disse leveres og monteres også af BS FALSEN. Beslagene sikrer en god og stabil bæring af vindues- og dørelementer og monteres under elementets lodposter. Hermed skal tømreren ikke optage laster nogen andre steder end i bundpladefalsen.​

                                    ​bs falsen vinduer

Kontakt os endelig ved spørgsmål

Har du spørgsmål til os eller vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores formular, og vi vil vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

BS FALSEN ApS

CVR-nummer: 38602349

Malskærvej 3, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

BS FALSEN udfører lysningmontage/ falsemontage i hele Danmark. Fra større renoverings- opgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.