Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

velkommen til BS Falsen ApS

BS MURKRONE

BS Murkrone

BS FALSEN leverer og monterer murkroneløsninger i hele landet til nybyggeri.

Løsningerne er selvbærende, og skal ikke opklodses på formuren.

En optimeret løsning hvad angår udførsel og kvalitet - til en konkurrencedygtig pris.

BS Murkrone er udført i kvalitetsmateriale. Pladebeklædningen består af uorganisk materiale som sikrer stabilitet og styrke, naturligvis i ubrandbart materiale. Ønskes løsning med sternkonsol/let-konstruktion leveres konsol i rustfri stål. 

Uanset dit ønske om konstruktion, kan vi levere løsningen. Vi tilbyder BS Murkrone ved et betonelement, muret lecablokke eller gasbeton, eller let-konstruktion ved brug af sternkonsoller.

skiller

Alternativ 1: / princip

bs murkrone 1

Murkrone med opbygning på betonbrystning, gasbeton eller lecablokke. Konsolbeslag fra SIMPSON STRONGTIE, i C3 kvalitet, bærer konstruktion. Selikatbaseret plade monteres som topplade. Var. dybde og højde.

skiller

Alternativ 2: / princip

bs murkrone 2

Murkrone med opbygning på sternkonsoller/let-konstruktion, fald mod tag. Sternkonsoller leveres i rustfrit stål, med huller til murbindere. Stålbeslag beklædes med selikatbaseret plade som lukker konstruktionen. Var. dybde og højde.

skiller

Alternativ 3: / princip

bs murkrone 3

Murkrone med opbygning på sternkonsoller/let-konstruktion, fald mod tagrende. Sternkonsoller leveres i rustfrit stål, med huller til murbindere. Stålbeslag beklædes med selikatbaseret plade som lukker konstruktionen. Var. dybde og højde.

skiller

Vi leverer dem samlede løsning

"Vi udvider nu vores forretningsområde og leverer og monterer murkroneløsninger til de danske byggepladser. På de byggepladser hvor vi i forvejen skal levere pladefalse til vindues- og døråbningerne vil vi gerne som en naturlig forlængelse heraf, tilbyde vores murkorneløsning til entreprenøren. Vi er jo på pladsen i forvejen, og hermed skal samme aktør udfører arbejdet - det kan der være mange fordele i." udtaler montagechef Jens Peter Fogt fra BS Falsen.

"Vi håber at vores stabile og standardiserede løsning kan vinde interesse i markedet, og vi mener bestemt vi er konkurrencedygtige med prisen." 

bs murkrone

Murkronen kan monteres med eller uden fald (1/10), og toppladen er skruefast og danner det perfekte underlag for afdækningen.

Løsningen leveres direkte på byggepladsen og kan monteres af BS Falsens erfarne og dygtige montører. Hertil kan løsningen naturligvis også købes som levering hvis man selv ønsker at stå for montagen.

Kontakt os i dag for yderligere detaljer, løsninger eller mere information.

Kontakt os endelig ved spørgsmål

Har du spørgsmål til os eller vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores formular, og vi vil vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

BS FALSEN ApS

CVR-nummer: 38602349

Malskærvej 3, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

BS FALSEN udfører lysningmontage/ falsemontage i hele Danmark. Fra større renoverings- opgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.