Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

BS FALSEN Z indstøbning bagvæg

Pladefalse indstøbt i beton

Produkt og egenskaber

BS FALSEN Z INDSTØBNING er en nyudviklet falseløsning til indstøbning i bagvægs-betonelementer. Pladefalsen erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet.

Pladefalsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag.

Indstøbningsliste samt stålbeslag indstøbes i bagvægselementet, og låser derved pladen. Når elementet er afhærdet fjernes magneter og støtteplader. Dette efterlader den færdige pladefals på det færdige hulmål.

  • Glat overflade klar til malerbehandling
  • Dimensioneres til det enkelte projekt
  • Påmonteret dampspærre
  • Klar til montage af døre og vinduer
  • ​Linietab på 0,01 W/mK
  • Ubrandbart materiale
  • Leveres med påmonterede afstandsklodser
  • Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontage

Proces

BS FALSEN Z INDSTØBNING leveres i opskårne længder, tilpasset elementernes dør- og vinduesmål. Pladefalsene kan også leveres i løbende længder på 2500 mm. og 3000 mm.

Montage af døre og vinduer

Døre og vinduer monteres direkte i BS FALSEN Z INDSTØBNING, uden brug af yderligere vedhæftninger eller vinkelbeslag. Der medfølger afstandskoldser til vinduesmontagen. Disse sikrer en ensartet fuge omkring vindues- og dørelementer. Ved brug af pladefalse i brund af vinduer/døre. optager de indstøbte konsolbeslag vindues- eller dørelementets laster.

Luk råhuset tidligere

Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage hos betonleverandøren, ved stueniveau byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst på pladsen. - BS FALSEN Z INDSTØBNING​BAGVÆG er klar til vindues- og dørmontage efter støbning af betonelementet.​

Adresse:

​BS Falsen ApS

Malskærvej 3, Malskær
​8300 Odder​

E-mail: info@bsbyggeservice.dk

CVR: 38602349


​Privatlivspolitik​ »

Kontakt os her:

86 55 21 02

Find os på kort:

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke