Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om BS FALSEN

BS FALSEN ApS har mere end 25 års erfaring med udvikling, produktion samt montage af pladefalse til de danske byggerier. Pladefalsen blev opfundet i 1999 af virksomhedsejer Bent Sørensen, som i dag indgår i ejerkredsen sammen med sine to sønner Lars Mølgård og Jens Peter Fogt.

Vi sætter stor ære i, at kunne levere pladefalse i den højeste kvalitet, både til nybyggeri og renovering. Siden virksomhedens start har visionen altid været, at gå forrest når det gælder udviklingen og dokumentation af vores produkter samt service.

​                                   logo2023

Vision

BS FALSEN ApS har en vision om at tilføre værdi til byggeindustrien i Danmark gennem bæredygtig tankegang og innovation. Vi stræber efter altid at være førende inden for produktion af pladefalse til nybyggeri og renovering ved at kombinere ny viden og teknologi med en dyb forpligtelse til miljømæssig, økonomisk og social ansvarlighed. Vores mål er at levere ikke blot produkter af høj kvalitet, men også løsninger, der reducerer miljøpåvirkningen og fremmer bæredygtige byggepraksisser. 

Gennem vedvarende innovation og samarbejde med vores kunder og partnere stræber vi efter at være en del af fremtidens byggeri i Danmark, hvor hver meter pladefals repræsenterer vores engagement i  byggebranchen.

Kontakt os endelig ved spørgsmål

Har du spørgsmål til os eller vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores formular, og vi vil vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

BS FALSEN ApS

CVR-nummer: 38602349

Malskærvej 3, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

BS FALSEN udfører lysningmontage/ falsemontage i hele Danmark. Fra større renoverings- opgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.