Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

BS falsen 2009

Mere end bare end pladefals​

BS FALSEN 2009 er både lettere og stærkere end de traditionelle falseelementer, der er fremstillet af letklinkerbeton eller porebeton. 

Pladefalsen anvendes til at lukke hulmuren mellem for- og bagmur i vindues- og døråbninger. BS FALSEN kan implementeres i både parcelhusbyggeri såvel som domicilbyggeri.

  • Direkte linjetab på 0,01 W/mK
  • Formindsker varmetab
  • Er vejrbestandig og formstabil
  • Har en glat overflade
  • Forenkler tømrer- og malerarbejde

Produkt

BS FALSEN 2009 består af en specialfremstillede celikatbaseret plade samt isoleringsbånd og stabil stålvinkel. Den specialfremstillede ​plade har en styrke, der bevirker at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen. BS FALSEN består af ikke-brændbart materiale.

Isolering og egenskaber

BS FALSEN 2009 har et direkte linjetab på 0,01 W/mK. Pladen er formstabil, bliver ikke påvirket af fugt og udtørring og kan ikke angribes af råd.

Montage

Den lave vægt bevirker, at falsen er let at håndtere og montere. Vinduer og døre kan monteres direkte i BS FALSEN 2009. Råhuset kan dermed lukkes hurtigere og uden brug af midlertidig afdækning.

Ved etagebyggeri kan BS FALSEN 2009 monteres indefra, så arbejde på stillads undgås.

BS FALSEN 2009 monteres af BS FALSE MONTAGEs uddannede montører, som sikrer byggeriets linjer og betonpillemål ved opretning af råhullerne på byggepladsen.​

Levering

BS FALSEN 2009 kan leveres i opskårne lændger, som er tilpasset til elementernes dør- og vinduesmål. Samtidig kan BS FALSEN 2009 leveres i løbende længder på 250-300 cm.

BS FALSE MONTAGE – Omtanke for byggeriets processer

At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et råhulelement, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk.

BS FALSE MONTAGE sikrer det rigtige produkt til den rigtige tid samt montage med stor omtanke for de tidligere og fremtidige processer i byggeriet.

Opretning af tolerancer for elementmontage og støberi

​Ved dimensionering til BS FALSEN 2009 skal der fratrækkes 25 mm. i hver side af vindues- og dørhullet, hvor pladefalsen skal monteres i betonelementet.

Selve pladefalsen fylder 12 mm., hvortil der yderligere monteres 13 mm. limfuge til opretning og vedhæftning (= 25 mm.).

Denne limfuge kan anvendes til opretning af små tolerancer, der er opstået fra elementstøberiet og montagen.

Vi afsætter pladefalsene efter murermål

Afsætning af BS FALSEN 2009 sker iht. arkitektens kotemål, murermål og pillemål. Dette sikrer ensartede linjer i byggeriet, og ved muret byggeri sikrer vi, at pladefalsene er monteret så bundside- og overliggerfals passer med murværket. 

BS FALSE MONTAGE monterer pladefalsene umiddelbart lige efter råhusmontagen, og mureren kan trygt stole på, at de færdige hulmål passer, når vi er færdige med vores arbejde.​

BS FALSEN 2009 skal forenkle tømrerens montage

Pladefalsene bliver monteret inden for et færdig hulmål på +/- 5 mm. til tømrerens vindues- og dørmontage. BS FALSE MONTAGE sikrer, at BS FALSEN 2009 er monteret i lod og vage, sidefalsene passer på færdige hulmål, og højderne er lasernivillerede ud efter afsat metermærke pr. etage. Alt dette sikrer ens fugeafstand mellem pladefals og karm.

Vinduer og døre monteres direkte ind i BS FALSEN 2009, hertil monteres der afstandsklodser på pladefalsene, som anvendes ved fastgørelse af vindues- og dørelementerne.

Ved vindues- og dørhuller, hvor der monteres bundfalse, monteres der typisk også konsolbeslag/ vinduesbærebeslag.

Disse leveres og monteres også af BS FALSE MONTAGE. Beslagene sikrer en god og stabil bæring af vindues- og dørelementer og monteres under elementets lodposter. Hermed skal tømreren ikke optage laster nogen andre steder end i bundpladefalsen.​

Adresse:

​BS Falsen ApS

Malskærvej 3, Malskær
​8300 Odder​

E-mail: info@bsbyggeservice.dk

CVR: 38602349


​Privatlivspolitik​ »

Kontakt os her:

86 55 21 02

Find os på kort:

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke