Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

velkommen til BS falsen ApS

BS Falsen indstøbning bagvæg

Pladefalse indstøbt i beton

Ingen betonfalse - Ingen montage

Produkt og egenskaber

BS FALSEN Z INDSTØBNING er en nyudviklet falseløsning til indstøbning i bagvægs-betonelementer. Pladefalsen erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet.

Pladefalsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag.

art_4

Indstøbningsliste samt stålbeslag indstøbes i bagvægselementet, og låser derved pladen. Når elementet er afhærdet fjernes magneter og støtteplader. Dette efterlader den færdige pladefals på det færdige hulmål.

  • Glat overflade klar til malerbehandling
  • Dimensioneres til det enkelte projekt
  • Påmonteret dampspærre
  • Klar til montage af døre og vinduer
  • ​Linietab på 0,01 W/mK
  • Ubrandbart materiale
  • Leveres med påmonterede afstandsklodser
  • Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontage

Proces

BS FALSEN Z INDSTØBNING leveres i opskårne længder, tilpasset elementernes dør- og vinduesmål. Pladefalsene kan også leveres i løbende længder på 2500 mm. og 3000 mm.

Montage af døre og vinduer

Døre og vinduer monteres direkte i BS FALSEN Z INDSTØBNING, uden brug af yderligere vedhæftninger eller vinkelbeslag. Der medfølger afstandskoldser til vinduesmontagen. Disse sikrer en ensartet fuge omkring vindues- og dørelementer. Ved brug af pladefalse i brund af vinduer/døre. optager de indstøbte konsolbeslag vindues- eller dørelementets laster.

​​

Her kan du se forløbet fra indstøbning på fabrikken til vinduesmontage på byggepladsen​​

Luk råhuset tidligere

Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage hos betonleverandøren, ved stueniveau på byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst på pladsen. - BS FALSEN Z INDSTØBNING​BAGVÆG er klar til vindues- og dørmontage efter støbning af betonelementet.​

Samarbejde med SIMPSON STRONGTIE

​BS Falsen og beslagvirksomheden Simpson Strong-Tie har i samarbejde udviklet et konsolbeslag, der kan indstøbes direkte sammen med pladefalsen i betonelementer til byggeriet. Det betyder, at den færdige pladefals sidder i elementet efter hærdning, og at vinduer samt døre kan monteres i samme øjeblik, det lander på byggepladsen.

         Du kan læse mere om samarbejdet her

2yd1173v7cgld91b

Kontakt os endelig ved spørgsmål

Har du spørgsmål til os eller vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores formular, og vi vil vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

BS FALSEN ApS

CVR-nummer: 38602349

Malskærvej 3, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

BS FALSEN udfører lysningmontage/ falsemontage i hele Danmark. Fra større renoverings- opgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.