Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

velkommen til BS falsen ApS

BS Falsen RENOVERING

BS FALSEN Renovering

Produkt og egenskaber

Den nyudviklede pladefals BS FALSEN Renovering skal være et innovativt, tidsbesparende og ikke mindst konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle løsninger ved facaderenoveringer.​

BS FALSEN producerer og leverer produktet samlet, markeret samt opskåret i korrekte længder, passende til råhuls-størrelserne til det enkelte projekt. Herefter skal tømreren blot montere falsen på den eksisterende bagvæg, og den færdige ramme er herefter klar til vindues- og dørmontage.

Proces

BS FALSEN Renovering leveres i opskårne længder, tilpasset elementernes dør- og vinduesmål. Ingen opskæring på byggepladsen - klar til montage. Rammerne monteres direkte på eksisterende bagmur, med projekteret fastgørelse samt klæb. På indvendig side monteres vindueslysning som endelig afslutning.

bs falsen reno 2

Montage af døre og vinduer​

Døre og vinduer monteres direkte i BS FALSEN Renovering, uden brug af yderligere vedhæftninger eller vinkelbeslag. Der medfølger afstandskoldser til vinduesmontagen. Disse sikrer en ensartet fuge omkring vindues- og dørelementer. Ved brug af pladefalse i bund af vinduer/døre monteres der konsolbeslag til optagelse af vindues- eller dørelementets laster. Konsolbeslag dimensioneres til det enkelte projekt og produceres af Simpson Strongtie i C3 kvalitet.bs falsen reno

Luk huset tidligere

Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage umiddelbart efter opsætning af BS FALSEN Renovering. Hurtig montering af vinduer og døre i renoveringsprojekter give øjeblikkelige fordele, herunder hurtigere færdiggørelse af det indvendige arbejde, bedre beskyttelse og forbedret funktionalitet.

Brandsikring og mindre tidsforbrug

Iflg. direktør i BS FALSEN Bent Sørensen åbner den nye false-løsning op for tidsbesparende og tydelige økonomiske fordele. " Den helt klare fordel ved vores produkt er den brandsikring man opnår ved brug af falsen. Vi har dokumenteret Ei60 brandgodkendelse på pladen, som kan give kæmpe besparelser ved renovering" udtaler Bent Sørensen og uddyber. " Når rammen er monteret, skal der blot isoleres med minimum 100 mm. stenuld rundt om hullet, og herefter kan man anvende isolering som kingspan 100 mm. eller lignende" udtaler Bent Sørensen.

Også tidsforbruget får en optimering ved brug af produktet. "Montagetiden er yderst afgørende for tømrerens fremgang. Ved at vi leverer BS FALSEN Renovering på fix-mål betyder det, at tømreren ingen tilskæring har på pladsen, og rammen kan monteres med det samme og huset kan lukkes hurtigere - hvilket har meget stor betydning." afslutter han.

Kontakt os endelig ved spørgsmål

Har du spørgsmål til os eller vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores formular, og vi vil vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

BS FALSEN ApS

CVR-nummer: 38602349

Malskærvej 3, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

BS FALSEN udfører lysningmontage/ falsemontage i hele Danmark. Fra større renoverings- opgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.