Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

velkommen til BS FALSEN ApS

​BS FALSEN 2009

BS FALSEN

2009

Mere end bare en pladefals​

BS FALSEN 2009 er både lettere og stærkere end de traditionelle falseelementer, der er fremstillet af letklinkerbeton eller porebeton. 

Pladefalsen anvendes til at lukke hulmuren mellem for- og bagmur i vindues- og døråbninger. BS FALSEN kan implementeres i både parcelhusbyggeri såvel som domicilbyggeri.

  • Direkte linjetab på 0,01 W/mK
  • Formindsker varmetab
  • Er vejrbestandig og formstabil
  • Har en glat overflade
  • Forenkler tømrer- og malerarbejde
  • EI 60 A2-s1,d0 - DBI TEST

dji_20200206_102151_314

Produkt

BS FALSEN 2009 består af en specialfremstillede celikatbaseret plade samt isoleringsbånd og stabil stålvinkel. Den specialfremstillede ​plade har en styrke, der bevirker at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen. BS FALSEN består af ikke-brændbart materiale.

Montage

Den lave vægt bevirker, at falsen er let at håndtere og montere. Vinduer og døre kan monteres direkte i BS FALSEN 2009. Råhuset kan dermed lukkes hurtigere og uden brug af midlertidig afdækning.

Ved etagebyggeri kan BS FALSEN 2009 monteres indefra, så arbejde på stillads undgås.

BS FALSEN 2009 monteres af BS FALSENs erfarne montører, som sikrer byggeriets linjer og betonpillemål ved opretning af råhullerne på byggepladsen.​

art2

Levering

BS FALSEN 2009 kan leveres i opskårne lændger, som er tilpasset til elementernes dør- og vinduesmål. Samtidig kan BS FALSEN 2009 leveres i løbende længder på 2500-3000 mm.

​​

Isolering og egenskaber

BS FALSEN 2009 har et direkte linjetab på 0,01 W/mK. Pladen er formstabil, bliver ikke påvirket af fugt og udtørring og kan ikke angribes af råd.

​Du kan finde linietabsberegningen fra TI her

img_2922 (2)

BS FALSEN – Montering på byggepladsen

At montere pladefalse på byggepladsen, er den traditionelle metode, som anvendes i dag. Ved dimensionering af BS pladefalse til betonelementer fratrækkes 25 mm. i hver side af vindues- og dørhullet, hvor pladefalsen skal monteres. Ved montage opsættes BS pladefalse i cementbaseret lim. Limen er stærk, stabelbar og stabil, og ved anvendelse af lim undgås evt. revnedannelser i lysninger, når limen er korrekt udfyldt i betonelementets bredde.

Pladefalse monteres umiddelbart efter endt råhusmontage, og efterfølgende kan vindues- og dørmontage samt opmuring opstartes. 

Kontakt os endelig ved spørgsmål

Har du spørgsmål til os eller vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores formular, og vi vil vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

BS FALSEN ApS

CVR-nummer: 38602349

Malskærvej 3, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

BS FALSEN udfører lysningmontage/ falsemontage i hele Danmark. Fra større renoverings- opgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.