Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vores privatlivspolitik​

Dette website ejes af BS BYGGESERVICE og BS FALSE MONTAGE, Malskærvej 3, 8300 Odder, CVR-nr. 38602349, 28497565. Når du anvender hjemmesiden www.bsbyggeservice.dk, tilmelder dig nyhedsbrevet eller køber ydelser, lagrer vi data.

DATA anvendes til følgende formål:

Data om brug af hjemmeside (cookies) anvendes til markedsføring på sociale medier samt til analyse af, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Det sker for at optimere brugeroplevelsen.

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig nyhedsbrevet.

Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Desuden anvendes data til at yde kundesupport.

Dataopbevaring og sletning af data:

Vi opbevarer personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger:

Vi lagrer og anvender flg. Kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilde:

Vi har fået dine oplysninger:

  • Direkte af dig via tilmelding til mit nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.
  • Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder, der er offentlig tilgængelige, f.eks. sociale medier.
  • Databehandler, mailchimp.

Behandlingsgrundlag:

Vi er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere årsager:

  • Vores legitime interesse i at markedsføre vores virksomhed
  • For at vi kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • For at vi kan overholde en retlig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven

Modtagere:

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

  • Vi har indgået databehandleraftale med disse databehandler, hvilket er din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger
  • Mailchimp til håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.

Opbevaring:

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt, til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve
  • Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trykket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysninger fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: i forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke-registrerede kunder blive slettet efter 1 år, medmindre der er særlige grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysninger, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig.

Henvend dig til BS FALSE/ BS BYGGESERVICE på mail.

Hvis der er fejl i de oplysninger, vi har om dig, kan du altid bede om at få den rettet, så vi har de rigtigste, ligesom du har ret til at udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønske om ændring eller dataportabilitet, kan du skrive på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger – eller ønsker du, at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysniger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Brogergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk​

Adresse:

​BS Byggeservice ApS

Malskærvej 3, Malskær
​8300 Odder​

E-mail: info@bsbyggeservice.dk

BS False-Montage

CVR: 28497555

BS Bygge-Service

CVR: 3860234


​Privatlivspolitik​ »

Kontakt os her:

86 55 21 02

Find os på kort:

BS Byggeservice ApS
Malskærvej 3
8300 Odder