Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

velkommen til BS Falsen ApS

Klimaregnskab

Klima-Klar

BS FALSEN ApS har opstartet forløbet klimaklar produktionsvirksomhed ​via DI. Vi glæder os til at præsentere vores regnskab baseret på viden og værktøjer der synliggøre vores CO₂-data, og hjælper os med at sætte klare mål med henblik på reducering. 

Vi erkender, at kampen mod klimaforandringer kræver kollektiv handling, og vi er fast besluttede på at gå med ved at tage ansvar for vores CO₂-udledning og stræbe efter en mere bæredygtig fremtid indenfor byggeri.

Ved at vælge BS FALSEN ApS som samarbejdspartner vælger du ikke kun et pålideligt og innovativt firma, men også en virksomhed, der deler branchens krav om grønnere værdier. Vi forpligter os til at arbejde for optimering af produkter, proces, og know how. Sammen kan vi gøre en forskel – én reduktion ad gangen.

Genbrug af restmateriale       the_upcycl_logo

THE UPCYCL har som mission at accelerere cirkulær materialeanvendelse. BS FALSEN har indgået et samarbejde med THE UPCYCLE om nedbringelse af vores rest- og spildmaterialer, således vores spild-belastning reduceres og samtidig skaber værdi og genanvendelse som New Waste-materiale hos nye fabrikanter, skoler, institutioner eller lign..  

Hvorfor?

Fra theupcycl.com

Fordi produktions- eller udviklingsstadiet ikke kan cirkulere materialer med sig selv. Vi har brug for hinanden og det udbud eller efterspørgsel, vi hver repræsenterer. På denne måde kan vi forudse fremtidige CO2-afgifter og miljøregler, samtidig med at vi imødekommer forbrugernes efterspørgsel efter ansvarlige løsninger.

Læs mere om THE UPCYCLE samt vores samarbejde her

Kontakt os endelig ved spørgsmål

Har du spørgsmål til os eller vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores formular, og vi vil vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

BS FALSEN ApS

CVR-nummer: 38602349

Malskærvej 3, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

BS FALSEN udfører lysningmontage/ falsemontage i hele Danmark. Fra større renoverings- opgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.