Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

velkommen til BS falsen aps

EPD - BS FALSEN ​

EPD på BS Pladefalse   

     1681384867-epd-logo-2023    epd_dk_for_web_1920x10802     

                                                                   

EPD på BS Falsen er nu tilgængelig via EPD International AB samt EPD Danmark, og er at finde i deres databaser

Du kan hente EPDén her: EPD BS False - EPD International          

Du kan hente EPDén her: EPD BS False - EPD Danmark

Der forskellige typer af EPDér. Vores pladefalse er udformet som produktspecifik EPD hvor vores forskellige type af pladefalse indgår under samme sortiment.

EPDén på BS FALSEN er tredjeparts-valideret, og er dannet på baggrund af en bagvedliggende livscyklus-vurdering også kaldet LCA, hvor materialers miljøegenskaber bliver kortlagt.

Pladefalse med Environmental Product Declaration (EPD) til byggerier tilbyder en række fordele, der strækker sig ud over blot at opfylde bygningsnormer og -krav.

  • For det første giver EPD en gennemsigtig og pålidelig måde at evaluere produkters miljømæssige konsekvenser på. Dette er afgørende i en tid, hvor bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed er i fokus.
​Ved at vælge pladefalse med EPD kan bygherrer og arkitekter træffe informerede beslutninger baseret på faktuelle data om produktets indvirkning på miljøet. Dette bidrager til at reducere CO2-aftrykket og andre negative miljøpåvirkninger forbundet med byggeri og drift af bygninger.

  • ​Desuden kan pladefals med EPD også bidrage til at opnå bæredygtighedscertificeringer som DGNB, LEED eller BREEAM, hvilket kan åbne døre for økonomiske incitamenter og skabe et positivt image for bygningen og dens ejere.​Endvidere kan EPD'er hjælpe med at fremme innovation og udvikling af mere miljøvenlige byggematerialer og processer ved at skabe incitamenter for producenter til at forbedre deres produkters miljømæssige præstationer.​

  • Samlet set tilbyder EPDén en holistisk tilgang til bæredygtigt byggeri ved at integrere miljømæssige hensyn i valg af materialer og bidrage til at skabe sundere og mere energieffektive bygninger. Derfor er det en fordelagtig løsning for både miljøet og samfundet som helhed.​​

​                          autosignatur_eng

Læs om vores samarbejde med Erhvervshus Nordjylland omkring udvikling af EPD​

Kontakt os endelig ved spørgsmål

Har du spørgsmål til os eller vores ydelser, er du velkommen til at udfylde vores formular, og vi vil vende tilbage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

BS FALSEN ApS

CVR-nummer: 38602349

Malskærvej 3, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

BS FALSEN udfører lysningmontage/ falsemontage i hele Danmark. Fra større renoverings- opgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.