Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Nyheder 2015

BS FALSE i nyt stort projekt med V8 Construction

9. november 2015 - Medlemsnyhed

2 store Karrébygninger ved Teglholmen i København får leveret og monteret pladefalse type BS FALSEN 2009​

Råhus - montagen er i fuld gang på de to projekter som er blevet døbt Karré I og Karré G.

BS FALSE - MONTAGE opstartede på pladserne lige før sommerferien, og forventer at kunne afslutte montagen af pladefalse i Karré G i løbet af Marts 2016.

Der bliver i alt implementeret over 8500 løbende meter BS FALSEN 2009 til projekterne

Når montagen er afsluttet pr. etage, bliver vinduer og døre monteret direkte i pladefalsene og råhuset bliver hermed lukket så indvendig arbejde kan opstarte.

For mere information om os eller vores produkter - klik ind på vores hjemmeside bsfalsemontage.dk

Teglværkshaven ”Karre I” omfatter 193 udlejningsboliger, 2 erhvervslejemål og parkeringskælder til 138 biler. Byggeriet opføres i en karre´ som trappes op fra 4 etager til 7 etager. Bygningen opføres med teglfacader og med tegl på altanerne.

Der er mange forskellige boligtyper med hovedvægten på 3 og 4 værelset boliger på ca. 95 m2.

Teglværkshaven er placeret forenden af Teglholmsgade, hvor der opføres ca. 600 boliger. Byggeriet får vand på tre sider og en fælles bypark for området.

Ejendommen forbindes med en bro for alle bilister og en gangbro.

Inde i gården udføres et haveanlæg for beboerne i Teglværkshaven. (v8c.dk)

Teglholmen Øst, byggefelt G, omfatter 137 boliger med 2 erhvervslejemål og delvist parkeringskælder. Byggeriet opføres i en karre som trappes op fra 4 etager til 7 etager. Bygningen opføres med teglfaade og med stålaltaner mod gård og beton mod offentlig rum.

Boligtype vil være 3 og 4 værelses boliger på ca. 90 m2 til 130 m2 (Penthouse lejligheder). Byggeriet er placeret overfor Sluseholmen og vil få vand på 3 sider.

Inde i gård udføres haveanlæg af Danielsen Architecture - den fremtidige have vil være privat for ejendommens beboere. (v8c.dk)

Om V8 Construction:

V8C har faglig ekspertise inden for alle faggrupper i en byggesag: arkitekt, konstruktionsingeniør, ingeniør med ekspertise indenfor lukningsentrepriser, bygningskonstruktører, el-installatør med viden om el, vvs, ventilation og CTS.

Med disse kompetencer får V8C lukket alle huller i entreprisen, og dermed minimeret risikoen for forsinkelser og budgetoverskridelser.

" Vi sammensætter det rigtige team af samarbejdspartnere til løsning af jeres opgave. Vi anvender et fast team af underentreprenører hvor vi vælger mellem 2-3 forskellige firmaer på hver entreprise. De kender os og vi kender dem, med professionel sparring hver dag. Det betyder, at byggeprogrammet bliver overholdt og alle nødvendige forholdsregler overfor bygherren er taget, så pris og projekt er afstemt. "​

BS FALSEN 2009 i 205 boliger på Balder, KBH​

18. maj 2015 - Medlemsnyhed

BS FALSE - MONTAGE har i samarbejde med Arkitektgruppen leveret og monteret over 4 km. pladefals, type BS FALSEN 2009, til denne byggesag i Ørestad syd.​

Sidst i november 2014 påbegyndte vores montører false-montagen på den ene af to blokke. Dette blev udført i tæt samarbejde med element-montagen og tømreren.

Efter endt element-montage blev BS FALSEN 2009 monteret i dør og vindues-åbningerne, herefter kunne tømreren lukke råhuset, i det tidligere stadie, pr. etage.

Projektet omfatter både familieboliger og ungdomsboliger

Vi har nu afsluttet montagen i den sidste blok og vi takker Arkitektgruppen for et rigtig godt samarbejde på sagen.

Læs mere om BS FALSEN 2009.

Fra Arkitektgruppen.dk

Det svenske børsnoterede ejendomsselskab Fastighets AB Balder og Arkitektgruppen har indgået aftale om opførelse af 205 boliger i Ørestad Syd. Det er Balders første indkøb af boliger på projektstadiet i Danmark.

Projektet, som er tegnet af Årstiderne Arkitekter, omfatter både familieboliger og ungdomsboliger med udsigt over de fredede arealer på Amager Fælled. Købesummen udgør mere end 400 mio. dkr.​

BS FALSEN 2009 i 76 udlejningsboliger​

15. januar 2015 - Medlemsnyhed

I Samarbejde med V8 Construction A/S er BS FALSEN 2009 blevet monteret i 76 udlejningsboliger med tilhørende 890 m2 butik i stueplan​

Pladefalse-montagen opstartede i Maj 2014 og er netop afsluttet på Carl Jacobsens Vej, Valby.

I samarbejde med V8 Construction A/S er BS FALSEN 2009 blevet implementeret i dør - og vindueshullerne i disse 3 blokke.

Vi takker V8 for et rigtig godt samarbejde på sagen

BS FALSEN 2009 / vindues- og dørlysning er den energirigtige og færdige løsning, hvad enten facaden er murværk, pudset facade eller letbeklædning. Vinduer og døre kan monteres direkte i falsen, hvilket giver mulighed for at lukke råhuset i byggeriets tidlige stadie.

Mere information om produktet kan findes her: bsfalsemontage.dk​

Fakta om byggeriet:

Type: 76 Udlejningsboliger og 890 m2 butik

Totalentreprenør: V8 Construction A/S

Omfang: 8.800 kvm

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen A/S

Beliggenhed: Carl Jacobsens Vej 17, 2500 Valby

Ingeniør: MOE A/S

Opførelsesperiode: Februar 2013 - juni 2015

Bygherre: PKA Ejendomme

Fra V8 Construction:

76 udlejningsboliger med 890 m2 butik i stueplan. Der kan tilbydes alle former for butik, herunder detailforretning.

Bygningerne er opført i fire til syv etager i mørkbrændte teglfacader.

Materialerne er valgt ud fra holdbarhed og et krav om at bygningsmaterialerne ældes med ynde.

Den åbne karre struktur danne ramme om et gårdareal til beboerne.

Det samlede projekt er på 76 udlejningsboliger på mellem 65 og 115 kvm. Alle har altaner. Alterne er i galvaniseret stål med glasværn og gelænder samt halvt inde liggende. De er opført som nicher, så ejerne også kan bruge dem i regnvejr.

Nyheder 2014

BS FALSEN 2009 i Kolding Sundhedscenter​

21. marts 2014 - Medlemsnyhed

I samarbejde med Hoffmann A/S monteres BS FALSEN 2009 i det nye Kolding Sundhedscenter. Sundhedscentret vil skabe rammen om Kolding Kommunes sundhedspleje, sundhedsfremme samt dele af genoptræningen.​

False-montagen er godt i gang i Kolding.

Stueplan + 1 sal, er nu afsluttet og sidste etage påbegyndes i uge 14.

Der bliver i alt leveret og monteret næsten 1000 løbende meter BS FALSEN 2009 til denne sag, og vi takker Hoffmann A/S for et godt samarbejde.

BS FALSEN 2009

 • Har er direkte linie tab under 0,01 W/mk
 • Er vejrbestandig og formstabil
 • Indeholder ingen træ-spåner
 • Ubrandbart materiale
 • Har en glat overflade
 • Klar til malerbehandling
 • Formindsket varmetab
 • Forenkler tømrer- og malerarbejde og giver besparelse

Om Projektet:

Bygherre - Kolding Kommune

Bygherrerådgiver - Grontmij A/S

Arkitekt/Rådgiver - GPP Arkitekter A/S

Ingeniør/Rådgiver - Alectia A/S

Kontraktform - Totalentreprise

Projektadresse - Skovvangen 2, 6000 Kolding

Fra Hoffmann.dk

Kolding Sundhedscenter er et nyt sundhedscenter, der ligger direkte ud til parkeringspladsen med stor synlighed fra Kolding Sygehus. Det store glas­parti danner ramme om det centrale torv og udtrykker en klar indbydelse til både besøgende og personale. Bygningen er placeret nord/syd og dermed langs med fredskoven, så de fleste rum får udsigt til naturen. Bygningen har begrønnede tagterrasser, der inviterer til udeaktiviteter oppe på etagerne og trækker det grønne lys ind i bygningen i dualisme med skoven.

Med udgangspunkt i den helende arkitektur er projektet skaleret og indrettet åbent, lyst og med en venlighed i indretning og materialitet, der skaber over­blik, ro og tryghed.

Det rumlige hierarki er meget overskueligt og der er særlig fokus på de brugerrelaterede områder.

Torvet er et rumligt forløb, der både samler og formidler overgangene til centerets forskellige afdelinger. Rummet udvides med balkoner og skaber således overblik fra stueplan og op igennem alle etager og lyset får mulighed for at komme dybt ind i bygningen. Det centrale torvs placering og udbredelse i bygningen giver små gangafstande på alle etager og der opnås stor nærhed for alle aktiviteter.

Opgaven blev vundet i totalentreprisekonkurrence som det projekt af 5 mulige, som bedst levede op til bygherrens og brugernes forventninger indenfor en angivet budgetramme.

Bygningen lever op til lavenergiklasse 2015 og udføres samtidig i gedigne og velkendte materialer, som eksempelvis murede facader, med lave vedlige­hold­elsesomkostninger.​

BS FALSEN i svanemærket byggeri i København​

​7. marts 2014 - Medlemsnyhed

I samarbejde med Wibskov & Rasmussen A/S og NCC har vi leveret og monteret over 1200 løbende meter pladefalse type BS FALSEN 2009, i 38 eksklusive lejligheder beliggende centralt i København.

BS FALSE- MONTAGE opstartede montagen i december 2013. Byggeriet er opført fra kælder til 6 sal. og indenholder private boliger og erhvervsdel.

Energivenligt byggeri

Krøyers Plads danner ramme om Danmarks første Svanemærkede lejligheder, som betyder bedre indeklima og lavere energiforbrug.

Lejlighederne overholder energikravene i BR15, alle anvendte materialer er detaljeret beskrevet, og der er styr på vugge-til-grav processen.​

​BS FALSE - MONTAGE har nu afsluttet montagen, og vi takker WIBSKOV & RASMUSSEN og NCC for et godt samarbejde på sagen.

Læs mere om BS FALSEN 2009

Entreprenør NCC Constrution

Arkitekt Vilhelm Laurtitzen A/S & Cobe Arkitekter A/S

Ingeniør COWI A/S & NCC Construction, Teknik

Fra NCC:

Krøyers Plads byder på helt enestående og eksklusive ejerlejligheder i hjertet af København; her får du byens bedste beliggenhed, arkitektur i international klasse og en udsigt ud over det sædvanlige. Lejlighederne på Krøyers Plads er i ét eller to plan i størrelsen 111-269 kvm med op til fire soveværelser, privat p-plads og egen altan eller terrasse med en fantastisk udsigt til bl.a. Skuespilhuset, Nyhavn, Custom House, Ofelia Beach, Knippelsbro og Holmens Kanal.

læs mere her...: http://www.ncc.dk/ledige-boliger/sog-bol...

BS FALSEN i 96 plejeboliger - Bredebo​

14. november 2013

Plejeboligerne opføres som byggeri i energiklasse 1 - BS FALSEN 2009 er implementeret i samtlige dør/ vindues lysninger i byggeriet​

​Byggeriet omfatter opførelse af et nyt moderne plejecenter med 96 boliger og tilhørende fællesarealer og servicearealer, samt et aktivitetscenter.

Der er leveret og monteret over 1,2 km. løbende meter BS FALSEN 2009 til projektet fra stue-plan til 2 sal.

Første etape af false-montagen opstartede i juni 2012 og anden etape opstartede i oktober 2013.

BS FALSE - MONTAGE er nu færdige på pladsen og vi takker Skjøde Knudsen for et godt og velfungerende samarbejde i hele perioden.

Fakta:

Bygherre: Lyngby Almennyttige Boligselskab

Totalrådgiver & arkitekt: Rubow Arkitekter A/S

Ingeniør: Dominia AS

Hovedentreprenør: H. Skjøde Knudsen A/S

Fra Skjøde Knudsen A/S:

Byggeriet opføres i 1, 2 og 3 etager med delvis kælder. Byggeriet skal opføres i to etaper. Første etape gennemføres i perioden maj 2012 - februar 2013. Anden etape udføres i perioden marts 2013 - april 2014. Byggeriet er placeret i et tæt bebygget område, hvorfor der stilles store krav til logistikplanlægning og styring i udførelsesfasen. Bebyggelsen har et bruttoetageareal på ca. 7.900 m2, samt ca. 850 m2 kælder.

BS FALSEN 2009 i rækkehus-byggeri på Amager​

​16. september 2013

I dette flotte rækkehus-byggeri har BS FALSE - MONTAGE leveret og monteret over 700 løbende meter pladefalse.

​I samarbejde med Arkitektgruppen er BS FALSEN 2009, blevet integreret i samtlige dør / vindues lysninger i byggeriet.

Montagen af pladefalse er afsluttet på pladsen, og under processen blev der ført et tæt samarbejde med murer og tømrer for at sikre at koter/ hulmål / linjer blev overholdt.

Under vinduer blev der monteret bærebeslag, således at vinduets laster kan optages direkte i bundfalsen.

Dører og vinduer kan hermed monteres direkte ind i pladefalsen, for en hurtig montering på pladsen, således at råhuset kan lukkes i et tidligt stadie.

Vi takker Arkitektgruppen for et godt samarbejde på sagen.

www.bsfalsemontage.dk

Anvendelse: Private haver og vejtracee ved rækkehusbebyggelse

Adresse: Krimsvej 13A, 2300 København S

Byggeår: Under opførelse

Bygherre: Danica Pension

Areal: 1.800 m²

BS FALSE - MONTAGE

Lars Mølgård

+45 - 26 37 16 08

www.bsfalsemontage.dk

BS FALSEN 2009 i Vestdansk Center for Rygmarvsskade​

​19. august 2013

I samarbejde med Jens Jensen i Holstebro bliver BS FALSEN leveret og monteret i VCR i Viborg

Montagen er i fuld gang på Søndersøparken i Viborg.

Til hele byggeriet skal der leveres og monteres over 700 løbende meter pladefalse type BS FALSEN 2009.

Byggeriet er, for vores del, opdelt i 2 etaper hvor vi påbegyndte montagen i uge 32, og forventet afsluttet i uge 35. Under hele forløbet er der ført et tæt samarbejde med tømrer og murer på pladsen.

Vi takker Jens Jensen for et godt samarbejde!

Jens Jensen er en stabil partner inden for murer-, entreprenør- og tømrerfagene i det midt- og vestjyske område. Med mere end 125 års erfaring udfører de opgaver i både fag-, hoved- og totalentrepriser

Om byggeriet

Regionshospitalet Viborg er udpeget som fremtidigt behandlingssted for patienter med rygmarvsdskade fra hele Jylland og Fyn. Med bevillingen på 100 mio. kr. vil et nyt center stå klar for patienterne i foråret 2014.

I dag rummer centret 26 sengestuepladser og 4 hotelsenge (5 enestuer og 11 dobbeltstuer). Efter modernisering og ombygning vil der være 35 sengepladser, alle enestuer med eget bad og toilet. Hertil kommer nyt varmtvandsbassin, moderniserede træningsfaciliteter samt faciliteter til højspecialiseret forskningsenhed. kilde(building-supply.dk/)

 • Fra building supply

Fakta om Vestdansk Center for Rygmarvsskade

Moderniseringen og ombygningen af Vestdansk Center for Rygmarvsskade, VCR, er en ud af flere byggefaser til modernisering og udbygning af Regionshospitalet Viborg for i alt 1,15 mia. kroner, som Region Midtjylland og regeringens kvalitetsfond finansierer.

I dag rummer centret 26 sengestuepladser og 4 hotelsenge (5 enestuer og 11 dobbeltstuer). Efter modernisering og ombygning vil der være 35 sengepladser, alle enestuer med eget bad og toilet. Hertil kommer nyt varmtvandsbassin, moderniserede træningsfaciliteter samt faciliteter til højspecialiseret forskningsenhed.

 • Areal: 6.600 m2
 • Pris: 103,8 mio. kroner
 • Byggestart ultimo 2012, forventes afsluttet april 2014
 • Arkitekt: Arkitema
 • Landskab: Arkitema
 • Ingeniør: Moe & Brødsgaard
 • Bygherre: Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Viborg

BS FALSE - MONTAGE

Lars Mølgård

+45 - 26 37 16 08

www.bsfalsemontage.dk

Maj 2013

Besøg af Arbejdstilsynet...​

​BS FALSE - MONTAGE har fået en grøn smiley

Den 4 juni 2013 har BS FALSE - MONTAGE fået en grøn smiley af Arbejdstilsynet.

En grøn smily viser, at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet,

og er dermed et signal til vores omverden om, at vi har styr på arbejdsmiljøet. 

BS FALSEN 2009 i stort boligkompleks på Amager​

30. april 2013 (http://www.building-supply.dk)​

I samarbejde med Myhlenberg, er BS FALSEN 2009 leveret og monteret til ejendoms-projektet Strandlodsvej. Amager får et ambitiøst byggeri, der bliver et af landets største i lavenergiklasse 2015​

​De mange pladefalse er nu blevet monteret på pladsen, og BS FALSE - MONTAGE har kørt et tæt samarbejde med beton- og vinduesmontagen, så de enkelte etager i råhusene kunne lukkes hurtigst muligt.

Vi takker Myhlenberg for et godt samarbejde på sagen.

Fakta:

Areal: 16.800 m2

Aflevering: December 2013

Arkitekt: DOMUS Arkitekter

Fra Myhlenberg.dk - Ejendomsprojektet på Strandlodsvej kombinerer almennyttige boliger, en daginstitution, plejeboliger og detailhandel. Ejendommen bliver en del af et samlet byfornyelsesprojekt med det formål at omdanne industriområdet mellem Amagerbanen og Strandlodsvej til et attraktivt område med boliger, butikker og andre serviceerhverv.

Lars Mølgård - BS FALSE MONTAGE

Marts 2013

Handicapboliger Skælskør

Boliger : Nybyggeri

Fra byggeplads.dk/​

​Plads til både privatliv og fællesskab

Tekst: Lars Ringholm · Foto: Peter Jørgensen

Oddervirksomheden BS Falsemontage A/S har leveret cirka 350 meter BS-false-plader til montering af døre og vinduer i hele byggeriet. En pladefalse, der effektivt lukker hulmur mellem for og bagmur i dør- og vinduesåbninger og bidrager effektivt til, at undgå varmespild.

Energirigtigt byggeri

Midt i boligområdet er opført et servicehus med omklædningsrum, mødelokaler og kontorer, alt sammen ramme om personalets base, når de møder på arbejde. Som resten af byggeriet er også dette hus indrettet lyst og indbydende. Det falder i øjnene, at arkitekten ikke har haft som mål at indrette stedet med alt for mange rette vinkler.

Byggeriet er indrettet, så det lever op til tidens energikrav. Overalt er installeret sensorer, der regulerer lyset og rumfølere, der regulerer varme og ventilation. På alle tage, undtagen de flade tage, er installeret solceller, der således bidrager væsentligt til stedets energiforbrug. Det falder også i øjnene, at der i boligområderne er installeret berøringsfrit armatur ved håndvaske, ligesom der er automatisk døråbning. En stor hjælp for de fremtidige beboere. Hele byggeriet bærer tydeligt præg af, at der er tale om handicapvenlige boliger, men samtidig er det befriende frit for ethvert præg af institution.

En sidste, men ganske betydelig opgave at løse, bliver etablering af udendørsfaciliteter. Både stenbelægning omkring husene og etablering af stier på kryds og tværs i området, som skal anlægges omkring de mange grønne områder, der skal præge stedet. Både bevoksning og forskellige plante- og blomsterbede, der skal bidrage til at give beboelsen en grønt og indbydende præg.

Byggefakta

Handicapboliger Skælskør

Park Allé 5

4230 Skælskør

Danmark

Bygherre: Slagelse Kommune

Arkitekt: Virumgaard Arkitekter A/S

Hovedentreprenør: G. V. L. Entreprise A/S

Ingeniør: EKJ Rådgivende Ingeniører A/S

Areal: 1.800 kvm

Byggesum: 40 mio. kr.

Byggeperiode: september 2011 - marts 2013

Lars Mølgård BS FALSE - MONTAGE

BS FALSEN i 72 boliger - Regimentsparken​

8. februar 2013

I samarbejde med Enemærke & Petersen, er BS FALSEN 2009 monteret i råhuset, i 72 boliger i Farum.

Boligerne har et samlet areal på ca. 8.000 m² og opføres som rækkehuse i 2 fulde etager. Rækkehusene er udført i en enkel og velkendt konstruktion i gedigne velafprøvede materialer som minimerer bygningsfejl. Byggeriet opføres iht. bygningsreglement 2010 i lavenergiklasse 2015 svarende til samlet årligt energiforbrug på max. 30 kWh/m².​

BS FALSE - MONTAGE har nu afsluttet montagen, og takker Enemærke & Petersen for et godt samarbejde.

BS FALSEN 2009

 • Har er direkte linie tab under 0,01 W/mk
 • Er vejrbestandig og formstabil
 • Uorganisk materiale
 • Har en glat overflade, klar til malerbehandling
 • Formindsket varmetab
 • Vinduer/ døre kan monteres direkte i pladefalsen

Nyheder 2012

BS FALSEN 2009, i 151 alm. familieboliger i Stavtrup​

B. S. FALSE - MONTAGE - 19. marts 2012

I samarbejde med Dansk Boligbyg A/S er vi i Stavtrup i fuld gang med Etape 2 af et større byggeri på 151 almennyttige familieboliger.

I februar afsluttede vi vores del af arbejdet på Etape 1 i dette store projekt, og er så småt opstartet på Etape 2.

Det har været et meget spændende projekt, som består af 151 familieboliger som et-/ og to-etagers rækkehuse med have og altan. Der er tale om pudsede facader på boligblokkene samt et skalmuret fælleshus.

Vi har siden byggestart løbende monteret BS FALSEN 2009 i 11 blokke i to etager, samt et fælleshus – hvilket udgør Etape 1.

Herefter venter næste etape som udgør 8 blokke, hvor vi så småt har påbegyndt montagen.

Vi håber på et fortsat godt samarbejde på resten af byggeriet med Dansk Boligbyg A/S, og takker dem på forhånd for det forløbne.

Fra Dansk Boligbyg:

151 familieboliger som rækkehuse i 2 plan, opføres som lavenergi byggeri efter BR 10, og er derfor fremtidssikret til de energikrav, der stilles i 2015. Hver bolig udstyres med ventilationsanlæg, der udskifter luften en halv gang i timen, og sikrer billigst mulig varme via genvinding. Projektet omfatter også et fælleshus. Renovationen omfatter nedgravede affaldssystemer, altså skjulte beholdere under jorden. Tømningen foretages via kran på renovationsvognen. Dansk Boligbyg:​

​BS FALSEN 2009 i rundt Passiv-byggeri, i Gistrup

B. S. FALSE - MONTAGE

24. januar 2012​

I samarbejde med Ole Grøndlund A/S er BS FALSEN 2009 implementeret i 36 alm. boliger samt tilhørende serviceareal. Byggeriet finder sted i Gistrup, nær Aalborg.

Byggeriet er i fuld gang i Gistrup, og herunder pladefalse-montagen.

Denne byggesag har været spændende og udfordrende, da der fra starten er stillet store krav til lufttætning samt krav, hvad angår passiv-byggeri. Hertil er alle ydervægge støbt i special-forme/ buede-forme, hvilket danner rammerne om dette runde byggeri. Dette bevirker at alle pladefalsene skal tilrettes til elementet, ved det enekelte vindues eller dør-hul.

Vinduer og dører monteres direkte i pladefalsene af tømrerne på pladsen. Falsene støder, i denne sag, ud mod en pudset facade.

Vi takker Ole Grønlund A/S, samt Arkitekt Firmaet NORD for et godt samarbejde på sagen.

​Aalborg Kommune udbød i marts måned 2010 et projekt til 36 almene boliger til sindslidende, med tilhørende serviceareal i konkurrence til 3 boligorganisationer.

Boligforeningen Vanggården vandt opgaven med et hold bestående af Arkitektfirmaet NORD, Ingeniørfirmaet Frandsen & Søndergaard K/S og Landskabsarkitekt Willy Rosseel. Passivhus.dk er desuden tilknyttet som konsulent til projektet.

Huset opføres så det overholder kravene til både lavenergi klasse 1 og til passivhus.​

Nyheder 2011​

BS FALSEN 2009 i stort boligprojekt nær Århus​

25. oktober 2011

BS FALSE - MONTAGE skal levere og montere BS FALSEN 2009 til stort boligprojekt i samarbejde med Lasse Larsen Byggefirma A/S, projektet er i fuld gang.

Lasse Larsen Byggefirma A/S har vundet en licitation på opførsel af 32 boliger, samt fælleshus på Pilevangen I Solbjerg.

Bygherre er boligforeningerne Alboa og Århus Omegns boligforening.

Teknikere er ingeniørfirmaet Arne Elkjær og arkitekter er Frost Larsen fra Skanderborg.

Byggeriet er startet og skal afleveres i foråret 2012.​

BSFALSE - MONTAGE har l forvejen et godt samarbejde med Lasse Larsen Byg, og har i en lang periode leveret pladefalse til Lasse Larsen typehuse. Læs mere om disse kvalitetshuse på deres hjemme - lasselarsen.dk

BS FALSEN 2009 sikre en energi-rigtig vindues lysning, hvori vinduer og dører kan monteres direkte i pladefalsen. Falsen har et direkte linie-tab på 0,01 m/Wk

Vi ser frem til at samarbejde om dette større projekt med Lasse Larsen Byg​

BS FALSEN 2009 integreret i 56 boliger i Odense

I samarbejde med Dansk Boligbyg, er BS FALSEN 2009 blevet implementeret i vindues og dørlysninger i 56 boliger.

Dansk Boligbyg er entreprenør ved opførelsen af 56 boliger på Skovbrynet i Odense.

BS FALSE - MONTAGE har leveret og monteret pladefalse af type BS FALSEN 2009 til projektet

Boligerne er fordelt i blokke på 2 og 3 etager - samt et fælleshus på grunden, der ligger nær Fynsværket. Der er lagt vægt på totaløkonomien, og boligerne opføres derfor med optimal energibesparelse. Fælleshuset "begrønnes" på taget, og er opført i genbrugs-mursten. Overalt er der anvendt miljøvenlig træbeklædning (ikke trykimprægneret), ligesom byggeriet er næsten PVC-frit og med flere Svane-mærkede produkter i indretningen af boligerne. (fra dbb)

Vi takker Dansk Boligbyg for et godt samarbejde !​

Dansk Boligbyg opfører i samarbejde med Domea 40 alm. boliger i Horsens

BS FALSEN 2009 er blevet integreret i de to etagebyggerier (Emilmøllersgade, Horsens)

For Boligselskabet Domea Horsens opføres 40 boliger på Emil Møllersgade, fordelt med 12 stk. 2-værelses og 28 stk. 3-værelses boliger.

​Ved brug af BS FALSEN 2009 kan vinduer og dører montere direkte i pladefalsene og bygningerne kan herved lukkes i et tidligt stadie. Energitabet i lysningerne nedbringes til 0,01 W/mK.​​

Konstruktiv samarbejdspartner

Dansk Boligbyg a/s udfører boligbyggerier i hoved- og totalentrepriser i Danmark, og vi er gerne behjælpelig med budgettering af projekterne allerede på skitsestadiet.

Byggeopgaverne gennemføres med hjælp fra hovedsagelig lokale, dygtige og stabile fagentreprenører, og ved totalentrepriser tilknyttes yderligere lokale arkitekt- og ingeniørfirmaer.

Nyheder 2010

Juni:

BS INDSTØBNINGSFALSEN

I samarbejde med DS ELCOBYG

I samarbejde med

DS Elcobyg, er BS INDSTØBNINGSFALSEN

integreret i dette erhvervsdomicil for SKAT i Skive. Via samarbejde med tegnestuen om mængder og projektering, blev falsen leveret direkte i færdige og opskårne længder til støberiet. Herefter kunne falsen blot monteres på støberiets udsparingskasser, og herefter udgøre den færdige vindues og dørlysning.

Ved denne sag blev der i alt leveret over 500 løbende meter indstøbningsfalse. Produktet er leveret med bærende vinduesbeslag, således at vinduer og døre kan monteres direkte i pladefalsen.

I de mange vindues og dør huller står pladefalsen skarpt i linje med bag-element og facaden.

Pladefalsen er trukket 30 mm. ind fra bag-elementets kant, for at sikre den bedst mulige afslutning.

Ved BS INDSTØBNINGSFALSEN, minimeres eventuelle ekstra omkostninger vedrørende finish. Pladefalsen efterlader en glat og færdig overflade, klar til malerbehandling.

DS Elcobyg leverer betonelementer til større og mindre boligbyggerier og til erhvervs-, institutions- og landbrugsbyggerier. Leverancerne foregår i en proces, hvor DS Elcobyg konstant stræber efter at være en professionel, troværdig og markeds orienteret partner for alle typer af kunder og forretningsforbindelser – entreprenører, håndværkere, projekterende og bygherrer.

Virksomhedens styrker fordeler sig på 2 felter: Dels selve elementproduktionen, hvor kvalitet og præcision er i højsædet, dels virksomhedens kompetence inden for rådgivning og styring af projekter. Begge felter vægtes lige højt og udgør således de værdifulde styrker, som alle samarbejdspartnere kan gøre brug af.

Virksomheden har mere end 50 års erfaring og har gennem årene oparbejdet en markant position inden for udvikling, produktion og levering af betonelementer.

DS Elcobyg er danskejet af DS Gruppen.​

BS - FALSE MONTAGE har udviklet en pladefals til indstøbning i facadeelementer

Pladefalsen kan løse evt. problemer med energitab omkring vindues og dørlysningerne.

I samarbejde med vore leverandører og Teknologisk Institut har vi udviklet et nyt falseprodukt med optimerede egenskaber der sikre bedst mulig energibesparelse og forenkler processen i byggeriet.

BS INDSTØBNINGSFALSEN er den energi rigtige type pladefals til vindues- og døråbninger i bagmure af beton / letbeton / porebeton mm.

Pladefalsen er fremstillet af en 12 mm. specialfremstillet cilikatbaseret plade.

Pladen er påmonteret vinkler/ plastklodser, og isoleringsbånd ud mod facadeelementet​

BS INDSTØBNINGSFALSEN leveres færdigproduceret med specialfremstillede plastklodser i polyprop.

Plastklodserne bliver fremstillet i yderst stabilt og holdbart materiale hvorefter klodserne fastgøres til pladen.

Lars Mølgård​

​Maj:

BS FALSE - MONTAGE i samarbejde med LASSE LARSEN BYG.

Vor nye pladefals BS FALSEN 2009 indgår nu som del af byggeriet i kvalitetshusene fra LASSE LARSEN BYGGEFIRMA A/S.

BS FALSE - MONTAGE er i fuld gang med implementeringen af BS FALSEN 2009 rundt i hele landet.​

Senest har vi ingået samarbejde med LASSE LARSEN BYG om levering og montering af pladefalsen i deres boligbyggeri.

LASSE LARSEN bygger arkitekttegnede

parcelhuse enten som nøglefærdige eller

medbyghuse. Desuden har de gennem

årene bygget en del tæt-lav ejer- eller

andelsboliger i 1 eller flere plan.

Lars Mølgård BS FALSE - MONTAGE

April:

BS FALSEN 2009 - I SAMARBEJDE MED GANDRUP ELEMENT

BS FALSEN 2009 er nu sat i produktion, og bliver bl.a. integreret i et stort erhversbyggeri for MT. Højgaard, Børnely i Svendborg.

BS FALSE - MONTAGE er nu i fuld gang med montagen af vor nye pladefals i erhversdomicilet, Børnely på Fyn.

Vinduer og døre kan monteres direkte i falsen, hvilket giver mulighed for at lukke råhuset i byggeriets tidlige stadie.

I samarbejde med vore leverandører og Teknologisk Institut har vi udviklet et nyt falseprodukt med optimerede egenskaber.

Denne vindues- og dørlysning er den energi rigtige og færdige løsning, hvad enten facaden er murværk eller letbeklædning.

Vi besøger i øjeblikket diverse entreprenører, arkitekter og typehusfirmaer rundt i hele landet og glæder os til snarest at kunne præsentere vores nye BS - FALSEN 2009 for Dem, og til at fremvise de optimerede egenskaber.

Hvis dette skulle have interesse vil vi besøge Deres firma og udlevere prøver

og de nødvendige informationer der vedkommer netop Deres område.

Lars Mølgård - BS False - Montage

Marts:

Til vore kunder, samarbejdspartnere og interesserede.

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye vindues- og dørlysning

… BS FALSEN 2009.

I samarbejde med vore leverandører og Teknologisk Institut har vi udviklet et nyt falseprodukt med optimerede egenskaber. Denne vindues- og dørlysning er den energirigtige og færdige løsning, hvad enten facaden er murværk eller letbeklædning.

​BS - FALSEN 2009

 • Har et linie-tab under 0,03 W/mK​
 • Er vejrbestandig og formstabil​
 • Indeholder ingen træ-spåner​
 • Har en glat overflade, klar til malerbehandling​
 • Formindsket varmetab​
 • Forenkler tømrer- og malerarbejde og giver besparelser

BS FALSEN 2009 KAN NU ANVENDES TIL NYBYGGERI OG RENOVERING

Vinduer og døre kan monteres direkte i falsen, hvilket giver mulighed for at lukke råhuset i byggeriets tidlige stadie.

BS FALSEN 2009 leveres færdigproduceret med tætningsbånd, forborede huller, klodser til vinduesmontage og specialfremstillede stålbeslag, hvilket sikrer stabilitet og styrke i falsen.

Vi ser frem til et fortsat gensidigt og positivt samarbejde i 2009, og glæder os til snarest at kunne præsentere vores nye BS - FALSEN 2009 for Dem,

og til at fremvise de optimerede egenskaber.

Hvis dette skulle have interesse vil vi besøge Deres firma og udlevere prøver og de nødvendige informationer der vedkommer netop Deres område.

Hvis De allerede på nuværende tidspunkt er klar til at modtage vores besøg, kan De allerede i dag sende os en mail.KLIK HER!

Lars Mølgård

BS

False - Montage

Tlf.: (45) - 86 55 21 02

Direkte: (45) - 26 37 16 08

Januar:

Til alle vore kunder og samarbejdspartnere vil vi gerne sige tak for godt samarbejde i 2008.

For BS FALSE – MONTAGE har 2008 været et år præget af vækst og udvikling for vor branche, samt et år hvor vi har vendt blikket indad i virksomheden hvilket har resulteret i omstrukturering, montage- optimering og produktudvikling.

Vi ser frem til et forsat gensidigt og positivt samarbejde i 2009, som fra BS FALSE –MONTAGE´S side vil byde på spændende nyheder mht. produktudvikling hvad angår vor FENSTEN FALS.

 • Har et linie-tab under 0,03 W/mK
 • Er vejrbestandig og formstabil
 • Indeholder ingen træ-spåner
 • Har en glat overflade
 • Klar til malerbehandling
 • Formindsket varmetab
 • Kan anvendes i renoveringsopgaver

Vi glæder os til snarest at kunne præsentere vores nye BS - FALSEN 2009 for Dem, og til at fremvise de optimerede egenskaber.

For yderligere information, er De meget velkommen til at kontakte os.​

Lars Mølgård

BS

False - Montage

Tlf.: (45) - 86 55 21 02

Direkte: (45) - 26 37 16 08

INFO​

BS FALSE - MONTAGE / BS BYGGE - SERVICE 

CVR: 28497555 / CVR: 38602349

ADRESSE

Malskærvej 3, Malskær

8300 Odder