Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

NYHEDER 2018

Vi er kommet på Linkdin, så besøg endelig vores profil og følg os gerne. Vi vil løbende lige som vores Facebook profil opdatere med nyheder fra kontoret, produktionen samt fra byggerierne vi er med i.​

I forbindelse med vores Linkdin og Facebook profiler, har vi også fået lavet en brochure som beskriver lidt omkring hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvor vi gerne vil hen i fremtiden.​

Ceres byen i Aarhus har implementeret BS FALSEN 2009

A. Enggaard har i 1.100 boliger på Ceres grunden valgt at bruge BS FALSEN 2009.

​I Ceres byen i Århus har BS FALSE MONTAGE monteret pladefalse i de 1.100 nyopførte boliger. Boligerne giver et befolkningsgrundlag på ca. 2000 mennesker.


Der er i alt monteret over 3.100 meter pladefals i de nyopførte bygninger. BS FALSEN 2009 er med til at sikre byggeriets linjer. Hertil kan dør- og vindueselementer monteres direkte i pladefalse umiddelbart efter endt montage. Pladefalsen er formstabil og kan ikke angribes af råd eller fugt, er opbygget af uorganisk materiale og er ubrandbar.


I sammenhæng med Ceres Byen ligger VIA University College, her er der også leveret false. I boligerne er BS FALSEN monteret på pladsen af vores dygtige montører, hvor der i VIA University College er indstøbt BS INDSTØBNINGSFALSENdirekte ind fra betonvarefabrikken.

Vi har for nylig været oppe at tage et par billeder af vores dygtige montører, Jan og Dennis, der er i gang med at montere pladefalse. Som det ses på billederne, bliver der brugt rigelige mængder lim for blandt andet at fæstne pladefalsen, men ikke mindst for at korrigere og justere BS FALSEN 2009 så linjer og lysninger sidder præcist og udfyldte. Det bliver gjort med stor præcision med tanke på det endelige resultat og finish.

Ceres byen er i alt 140.000 m2, hvoraf 40-50.000 m2 skal være boliger.​​

Montering af BS FALSEN 2009

Vi har været ude at filme montageprocessen for at give et indblik i vores montørers dagligdag.​

Vi har være ude at filme processen i at montere false for at give jer et bedre indblik i vores og ikke mindst vores montørers dagligdag.

Den lille videosekvens herunder har taget ca. 3 timer at optage, men takket være Time Laps er det forkortet til ca. 1 minut. Selv vores dygtige montører, Johan og Dennis som ses i videoen, er imponerede over tempoet, de kan montere i - i hvert fald på video.

Falsene bliver monteret i et Lasse Larsen Hus ved Aarhus, alle vindues og dørlysninger i huset, er monteret på ca. dag.​

Vi monterer vores false efter at betonelementerne er blevet rejst. Tømreren kan, efter at falsene er monteret, isætte vinduer og døre, og mureren kan påbegynde murerarbejdet og blot følge kanten af falsen.

Vi har igennem mange år haft et godt samarbejde med Lasse Larsen, og vi monterer i 25 huse om året forskellige steder i landet, og vi håber selvfølgelig på et fortsat godt samarbejde i de kommende år.

Tak til Johan og Dennis for at vi måtte filme deres arbejdsdag og få et indblik i udførslen.​

Nyheder 2017​

​Den Grønne Fatning, opføres af Enemærke & Petersen. 244 boliger til en værdi af 313 millioner kroner - BS FALSEN 2009 er implementeret i projektet.

​Selvom Den Grønne Fatning ligger tæt på storbyen, er dyrelivet rigt i og meddet ikke ligger langt fra nogle af Herlevs skønne naturområder, Smørmosen og Fedtmosen.

Byggeriet i Herlev er i fuld gang og monteringen af de knapt 7km BS FALSEN 2009 påbegyndte i uge 28 2017. Der udføres løbende kvalitetskontrol på de monterede pladefalse og der kører et tæt samarbejde om proces og udførsel af pladefalse-entreprisen.

Dør- og vindueselementer kan monteres direkte i BS FALSEN 2009, hvilket gør, at råhuset kan lukkes i et tidligt stadie, og hermed sikres en bedre fremgang på det indvendige arbejde.

Projektet er tegnet af Mangor & Nagel A/S og Norconsult A/S som ingeniør.

Byggeriet består af 37 ejerboliger, samt 162 familieboliger og 45 ungdomsboliger til udlejning.

For yderligere information, referencer og beskrivelser vedrørende BS FALSEN 2009, besøg vores hjemmeside på bsfalsemontage.dk

Fakta om BS FALSEN 2009:

 • Linjetab på 0.01 W/mK
 • Formstabil pladefals i uorganisk materiale
 • Ikke brændbart materiale
 • Bliver ikke påvirket af fugt eller udtørring og kan ikke angribes af råd eller svamp

Fakta om byggeriet:

BS FALSEN 2009 er leveret og monteret i Teglbroen på Teglholmen, København i samarbejde med V8 Construction​.

Vi har været en tur forbi det færdige byggeprojekt, Teglbroen i København. Et flot og færdigt byggeri vi er stolte over at have deltaget i.

BS FALSEN 2009 er monteret i Teglbroen. En silikatbaseret plade som er formstabil og ikke bliver påvirket af fugt. Hertil er pladen fremstillet af 100% uorganisk og ikke brændbart materiale.

BS FALSE – MONTAGE´s dygtige og erfarende montører bruger mange ressourcer på korrekt afsætning af byggeriets linjer, murermål og kote mål inden opsætning af selve pladefalsen. Efter endt montage kan mureren trygt følge false-montagens isætninger og tømreren kan montere vindues- og dørpartier i korrektplacerede færdige hulmål.

Billedet viser det flotte endelige resultat og vi takker V8 Construction for endnu et godt samarbejde på denne sag.

Fakta om byggeriet

 • ​177 boliger
 • ​17.000 kvm
 • ​Over 4.4km BS FALSEN 2009
 • ​Indflytningsklar fra 1 dec. 2017​​

​BS FALSEN 2009 implemteret i urbant byggeri - Hotel Firkanten Skælbækgade​.

Der skal monteres mere end 3100 løbende meter BS FALSEN 2009 i Hotel Firkanten. Dette kræver stor planlægning, helt fra opmåling og dimensionering af arkitektmateriale til produktionen af pladefalsene i Gylling, til fragt og montage af selve pladefalsen.

BS FALSEN 2009 monteres i alle vindues- og dørlysninger og sikrer hermed ensartet finish og den energirigtige løsning. Samtidig lukkes råhuset tidligt, hvilket medfører, at det indvendige arbejde kan påbegyndes hurtigere.

Falsemontagen er i fuld gang på pladsen. Vi kører en godt og tæt samarbejde med EK Entreprise samt de øvrige udførende entreprenører på pladsen.

Det tager 4 montre mere end 3 måneder at montere alle 3100 meter samt udførsel l af kvalitetssikring.

Montagen er påbegyndt i uge 40, og forventes afsluttet i slutningen af januar 2018.

Fakta omkring byggeriet

 • Bygherre/ordregiver: Halmtorvet 29 A/S
 • Bygherrerådgivere: Tetris A/S
 • Bygningsarkitekt: Danielsen Architecture
 • Ingeniør: Alectia A/S
 • Entreprenør: Einar Kornerup
 • Status: Under hovedprojektering, forventes færdigt februar 2018
 • Areal: 4000 m² hvoraf hotel gårdrum er 1200 m²

​BS FALSEN 2009 - rene linjer, stilrent udtryk og gennemtænkte løsninger i Udsigtsparken​.

De 46 eksklusive lejligheder i Udsigtsparken i Irmabyen er, fra arkitektens side, tegnet med fokus på et stilrent udtryk og moderne linjer.

For at skabe den rigtige afslutning i de eksklusive lejligheder, er BS FALSEN 2009 det perfekte valg, da produktet giver rene linjer i facaden og en skarp indvendig afslutning til malerbehandlingen. Løsningen sikrer hertil ensartet fugeafstand mellem pladefals og vindues- og dørelementet.

Pladefalsen består af et specialfremstillet silikatbaseret uorganisk materiale. Styrken af pladen gør, at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen. BS FALSEN2009 optager brugs- og vindlaster fra de store glaspartier.

Sammensætningen af materialer gør at linjetabet er helt nede på 0,01 W/mK.

I Udsigtsparken får du en bolig, hvor der er tænkt over detaljerne. Her er fantastiske lysindfald fra de gennemlyste boliger, der går fra øst til vest eller nord til syd. (http://irmabyen.dk/udsigtsparken.)

Monteringen af de 1800 meter pladefals påbegyndte i uge 19 og er nu i den afsluttende fase.

Vi takker NJ Gruppen for det gode og effektive samarbejde på sagen.

​Nyheder 2015

BS FALSE i nyt stort projekt med V8 Construction

9. november 2015 - Medlemsnyhed

2 store Karrébygninger ved Teglholmen i København får leveret og monteret pladefalse type BS FALSEN 2009​

Råhus - montagen er i fuld gang på de to projekter som er blevet døbt Karré I og Karré G.

BS FALSE - MONTAGE opstartede på pladserne lige før sommerferien, og forventer at kunne afslutte montagen af pladefalse i Karré G i løbet af Marts 2016.

Der bliver i alt implementeret over 8500 løbende meter BS FALSEN 2009 til projekterne

Når montagen er afsluttet pr. etage, bliver vinduer og døre monteret direkte i pladefalsene og råhuset bliver hermed lukket så indvendig arbejde kan opstarte.

For mere information om os eller vores produkter - klik ind på vores hjemmeside bsfalsemontage.dk

Teglværkshaven ”Karre I” omfatter 193 udlejningsboliger, 2 erhvervslejemål og parkeringskælder til 138 biler. Byggeriet opføres i en karre´ som trappes op fra 4 etager til 7 etager. Bygningen opføres med teglfacader og med tegl på altanerne.

Der er mange forskellige boligtyper med hovedvægten på 3 og 4 værelset boliger på ca. 95 m2.

Teglværkshaven er placeret forenden af Teglholmsgade, hvor der opføres ca. 600 boliger. Byggeriet får vand på tre sider og en fælles bypark for området.

Ejendommen forbindes med en bro for alle bilister og en gangbro.

Inde i gården udføres et haveanlæg for beboerne i Teglværkshaven. (v8c.dk)

Teglholmen Øst, byggefelt G, omfatter 137 boliger med 2 erhvervslejemål og delvist parkeringskælder. Byggeriet opføres i en karre som trappes op fra 4 etager til 7 etager. Bygningen opføres med teglfaade og med stålaltaner mod gård og beton mod offentlig rum.

Boligtype vil være 3 og 4 værelses boliger på ca. 90 m2 til 130 m2 (Penthouse lejligheder). Byggeriet er placeret overfor Sluseholmen og vil få vand på 3 sider.

Inde i gård udføres haveanlæg af Danielsen Architecture - den fremtidige have vil være privat for ejendommens beboere. (v8c.dk)

Om V8 Construction:

V8C har faglig ekspertise inden for alle faggrupper i en byggesag: arkitekt, konstruktionsingeniør, ingeniør med ekspertise indenfor lukningsentrepriser, bygningskonstruktører, el-installatør med viden om el, vvs, ventilation og CTS.

Med disse kompetencer får V8C lukket alle huller i entreprisen, og dermed minimeret risikoen for forsinkelser og budgetoverskridelser.

" Vi sammensætter det rigtige team af samarbejdspartnere til løsning af jeres opgave. Vi anvender et fast team af underentreprenører hvor vi vælger mellem 2-3 forskellige firmaer på hver entreprise. De kender os og vi kender dem, med professionel sparring hver dag. Det betyder, at byggeprogrammet bliver overholdt og alle nødvendige forholdsregler overfor bygherren er taget, så pris og projekt er afstemt. "​

BS FALSEN 2009 i 205 boliger på Balder, KBH​

18. maj 2015 - Medlemsnyhed

BS FALSE - MONTAGE har i samarbejde med Arkitektgruppen leveret og monteret over 4 km. pladefals, type BS FALSEN 2009, til denne byggesag i Ørestad syd.​

Sidst i november 2014 påbegyndte vores montører false-montagen på den ene af to blokke. Dette blev udført i tæt samarbejde med element-montagen og tømreren.

Efter endt element-montage blev BS FALSEN 2009 monteret i dør og vindues-åbningerne, herefter kunne tømreren lukke råhuset, i det tidligere stadie, pr. etage.

Projektet omfatter både familieboliger og ungdomsboliger

Vi har nu afsluttet montagen i den sidste blok og vi takker Arkitektgruppen for et rigtig godt samarbejde på sagen.

Læs mere om BS FALSEN 2009.

Fra Arkitektgruppen.dk

Det svenske børsnoterede ejendomsselskab Fastighets AB Balder og Arkitektgruppen har indgået aftale om opførelse af 205 boliger i Ørestad Syd. Det er Balders første indkøb af boliger på projektstadiet i Danmark.

Projektet, som er tegnet af Årstiderne Arkitekter, omfatter både familieboliger og ungdomsboliger med udsigt over de fredede arealer på Amager Fælled. Købesummen udgør mere end 400 mio. dkr.​

BS FALSEN i svanemærket byggeri i København​

​7. marts 2014 - Medlemsnyhed

I samarbejde med Wibskov & Rasmussen A/S og NCC har vi leveret og monteret over 1200 løbende meter pladefalse type BS FALSEN 2009, i 38 eksklusive lejligheder beliggende centralt i København.

BS FALSE- MONTAGE opstartede montagen i december 2013. Byggeriet er opført fra kælder til 6 sal. og indenholder private boliger og erhvervsdel.

Energivenligt byggeri

Krøyers Plads danner ramme om Danmarks første Svanemærkede lejligheder, som betyder bedre indeklima og lavere energiforbrug.

Lejlighederne overholder energikravene i BR15, alle anvendte materialer er detaljeret beskrevet, og der er styr på vugge-til-grav processen.​

​BS FALSE - MONTAGE har nu afsluttet montagen, og vi takker WIBSKOV & RASMUSSEN og NCC for et godt samarbejde på sagen.

Læs mere om BS FALSEN 2009

Entreprenør NCC Constrution

Arkitekt Vilhelm Laurtitzen A/S & Cobe Arkitekter A/S

Ingeniør COWI A/S & NCC Construction, Teknik

Fra NCC:

Krøyers Plads byder på helt enestående og eksklusive ejerlejligheder i hjertet af København; her får du byens bedste beliggenhed, arkitektur i international klasse og en udsigt ud over det sædvanlige. Lejlighederne på Krøyers Plads er i ét eller to plan i størrelsen 111-269 kvm med op til fire soveværelser, privat p-plads og egen altan eller terrasse med en fantastisk udsigt til bl.a. Skuespilhuset, Nyhavn, Custom House, Ofelia Beach, Knippelsbro og Holmens Kanal.

læs mere her...: http://www.ncc.dk/ledige-boliger/sog-bol...

BS FALSEN i 96 plejeboliger - Bredebo​

14. november 2013

Plejeboligerne opføres som byggeri i energiklasse 1 - BS FALSEN 2009 er implementeret i samtlige dør/ vindues lysninger i byggeriet​

​Byggeriet omfatter opførelse af et nyt moderne plejecenter med 96 boliger og tilhørende fællesarealer og servicearealer, samt et aktivitetscenter.

Der er leveret og monteret over 1,2 km. løbende meter BS FALSEN 2009 til projektet fra stue-plan til 2 sal.

Første etape af false-montagen opstartede i juni 2012 og anden etape opstartede i oktober 2013.

BS FALSE - MONTAGE er nu færdige på pladsen og vi takker Skjøde Knudsen for et godt og velfungerende samarbejde i hele perioden.

Fakta:

Bygherre: Lyngby Almennyttige Boligselskab

Totalrådgiver & arkitekt: Rubow Arkitekter A/S

Ingeniør: Dominia AS

Hovedentreprenør: H. Skjøde Knudsen A/S

Fra Skjøde Knudsen A/S:

Byggeriet opføres i 1, 2 og 3 etager med delvis kælder. Byggeriet skal opføres i to etaper. Første etape gennemføres i perioden maj 2012 - februar 2013. Anden etape udføres i perioden marts 2013 - april 2014. Byggeriet er placeret i et tæt bebygget område, hvorfor der stilles store krav til logistikplanlægning og styring i udførelsesfasen. Bebyggelsen har et bruttoetageareal på ca. 7.900 m2, samt ca. 850 m2 kælder.

BS FALSEN 2009 i rækkehus-byggeri på Amager​

​16. september 2013

I dette flotte rækkehus-byggeri har BS FALSE - MONTAGE leveret og monteret over 700 løbende meter pladefalse.

​I samarbejde med Arkitektgruppen er BS FALSEN 2009, blevet integreret i samtlige dør / vindues lysninger i byggeriet.

Montagen af pladefalse er afsluttet på pladsen, og under processen blev der ført et tæt samarbejde med murer og tømrer for at sikre at koter/ hulmål / linjer blev overholdt.

Under vinduer blev der monteret bærebeslag, således at vinduets laster kan optages direkte i bundfalsen.

Dører og vinduer kan hermed monteres direkte ind i pladefalsen, for en hurtig montering på pladsen, således at råhuset kan lukkes i et tidligt stadie.

Vi takker Arkitektgruppen for et godt samarbejde på sagen.

www.bsfalsemontage.dk

Anvendelse: Private haver og vejtracee ved rækkehusbebyggelse

Adresse: Krimsvej 13A, 2300 København S

Byggeår: Under opførelse

Bygherre: Danica Pension

Areal: 1.800 m²

BS FALSEN 2009 i stort boligkompleks på Amager​

30. april 2013 (http://www.building-supply.dk)​

I samarbejde med Myhlenberg, er BS FALSEN 2009 leveret og monteret til ejendoms-projektet Strandlodsvej. Amager får et ambitiøst byggeri, der bliver et af landets største i lavenergiklasse 2015​

​De mange pladefalse er nu blevet monteret på pladsen, og BS FALSE - MONTAGE har kørt et tæt samarbejde med beton- og vinduesmontagen, så de enkelte etager i råhusene kunne lukkes hurtigst muligt.

Vi takker Myhlenberg for et godt samarbejde på sagen.

Fakta:

Areal: 16.800 m2

Aflevering: December 2013

Arkitekt: DOMUS Arkitekter

Fra Myhlenberg.dk - Ejendomsprojektet på Strandlodsvej kombinerer almennyttige boliger, en daginstitution, plejeboliger og detailhandel. Ejendommen bliver en del af et samlet byfornyelsesprojekt med det formål at omdanne industriområdet mellem Amagerbanen og Strandlodsvej til et attraktivt område med boliger, butikker og andre serviceerhverv.

​Plads til både privatliv og fællesskab

Tekst: Lars Ringholm · Foto: Peter Jørgensen

Oddervirksomheden BS Falsemontage A/S har leveret cirka 350 meter BS-false-plader til montering af døre og vinduer i hele byggeriet. En pladefalse, der effektivt lukker hulmur mellem for og bagmur i dør- og vinduesåbninger og bidrager effektivt til, at undgå varmespild.

Energirigtigt byggeri

Midt i boligområdet er opført et servicehus med omklædningsrum, mødelokaler og kontorer, alt sammen ramme om personalets base, når de møder på arbejde. Som resten af byggeriet er også dette hus indrettet lyst og indbydende. Det falder i øjnene, at arkitekten ikke har haft som mål at indrette stedet med alt for mange rette vinkler.

Byggeriet er indrettet, så det lever op til tidens energikrav. Overalt er installeret sensorer, der regulerer lyset og rumfølere, der regulerer varme og ventilation. På alle tage, undtagen de flade tage, er installeret solceller, der således bidrager væsentligt til stedets energiforbrug. Det falder også i øjnene, at der i boligområderne er installeret berøringsfrit armatur ved håndvaske, ligesom der er automatisk døråbning. En stor hjælp for de fremtidige beboere. Hele byggeriet bærer tydeligt præg af, at der er tale om handicapvenlige boliger, men samtidig er det befriende frit for ethvert præg af institution.

En sidste, men ganske betydelig opgave at løse, bliver etablering af udendørsfaciliteter. Både stenbelægning omkring husene og etablering af stier på kryds og tværs i området, som skal anlægges omkring de mange grønne områder, der skal præge stedet. Både bevoksning og forskellige plante- og blomsterbede, der skal bidrage til at give beboelsen en grønt og indbydende præg.

Byggefakta

Handicapboliger Skælskør

Park Allé 5

4230 Skælskør

Bygherre: Slagelse Kommune

Arkitekt: Virumgaard Arkitekter A/S

Hovedentreprenør: G. V. L. Entreprise A/S

Ingeniør: EKJ Rådgivende Ingeniører A/S

Areal: 1.800 kvm

Byggesum: 40 mio. kr.

Byggeperiode: september 2011 - marts 2013

Lars Mølgård BS FALSE - MONTAGE

BS FALSEN i 72 boliger - Regimentsparken​

8. februar 2013

I samarbejde med Enemærke & Petersen, er BS FALSEN 2009 monteret i råhuset, i 72 boliger i Farum.

Boligerne har et samlet areal på ca. 8.000 m² og opføres som rækkehuse i 2 fulde etager. Rækkehusene er udført i en enkel og velkendt konstruktion i gedigne velafprøvede materialer som minimerer bygningsfejl. Byggeriet opføres iht. bygningsreglement 2010 i lavenergiklasse 2015 svarende til samlet årligt energiforbrug på max. 30 kWh/m².​

BS FALSE - MONTAGE har nu afsluttet montagen, og takker Enemærke & Petersen for et godt samarbejde.

BS FALSEN 2009

 • Har er direkte linie tab under 0,01 W/mk
 • Er vejrbestandig og formstabil
 • Uorganisk materiale
 • Har en glat overflade, klar til malerbehandling
 • Formindsket varmetab
 • Vinduer/ døre kan monteres direkte i pladefalsen

BS FALSEN 2009 i 76 udlejningsboliger​

15. januar 2015 - Medlemsnyhed

I Samarbejde med V8 Construction A/S er BS FALSEN 2009 blevet monteret i 76 udlejningsboliger med tilhørende 890 m2 butik i stueplan​​

Pladefalse-montagen opstartede i Maj 2014 og er netop afsluttet på Carl Jacobsens Vej, Valby.

I samarbejde med V8 Construction A/S er BS FALSEN 2009 blevet implementeret i dør - og vindueshullerne i disse 3 blokke.

Vi takker V8 for et rigtig godt samarbejde på sagen

BS FALSEN 2009 / vindues- og dørlysning er den energirigtige og færdige løsning, hvad enten facaden er murværk, pudset facade eller letbeklædning. Vinduer og døre kan monteres direkte i falsen, hvilket giver mulighed for at lukke råhuset i byggeriets tidlige stadie.

Mere information om produktet kan findes her: bsfalsemontage.dk​

Fakta om byggeriet:

Type: 76 Udlejningsboliger og 890 m2 butik

Totalentreprenør: V8 Construction A/S

Omfang: 8.800 kvm

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen A/S

Beliggenhed: Carl Jacobsens Vej 17, 2500 Valby

Ingeniør: MOE A/S

Opførelsesperiode: Februar 2013 - juni 2015

Bygherre: PKA Ejendomme

Fra V8 Construction:

76 udlejningsboliger med 890 m2 butik i stueplan. Der kan tilbydes alle former for butik, herunder detailforretning.

Bygningerne er opført i fire til syv etager i mørkbrændte teglfacader.

Materialerne er valgt ud fra holdbarhed og et krav om at bygningsmaterialerne ældes med ynde.

Den åbne karre struktur danne ramme om et gårdareal til beboerne.

Det samlede projekt er på 76 udlejningsboliger på mellem 65 og 115 kvm. Alle har altaner. Alterne er i galvaniseret stål med glasværn og gelænder samt halvt inde liggende. De er opført som nicher, så ejerne også kan bruge dem i regnvejr.​

Nyheder 2014

BS FALSEN 2009 i Kolding Sundhedscenter​

21. marts 2014 - Medlemsnyhed

I samarbejde med Hoffmann A/S monteres BS FALSEN 2009 i det nye Kolding Sundhedscenter. Sundhedscentret vil skabe rammen om Kolding Kommunes sundhedspleje, sundhedsfremme samt dele af genoptræningen.​​

False-montagen er godt i gang i Kolding.

Stueplan + 1 sal, er nu afsluttet og sidste etage påbegyndes i uge 14.

Der bliver i alt leveret og monteret næsten 1000 løbende meter BS FALSEN 2009 til denne sag, og vi takker Hoffmann A/S for et godt samarbejde.

BS FALSEN 2009

 • Har er direkte linie tab under 0,01 W/mk
 • Er vejrbestandig og formstabil
 • Indeholder ingen træ-spåner
 • Ubrandbart materiale
 • Har en glat overflade
 • Klar til malerbehandling
 • Formindsket varmetab
 • Forenkler tømrer- og malerarbejde og giver besparelse

Om Projektet:

Bygherre - Kolding Kommune

Bygherrerådgiver - Grontmij A/S

Arkitekt/Rådgiver - GPP Arkitekter A/S

Ingeniør/Rådgiver - Alectia A/S

Kontraktform - Totalentreprise

Projektadresse - Skovvangen 2, 6000 Kolding

FraHoffmann.dk

Kolding Sundhedscenter er et nyt sundhedscenter, der ligger direkte ud til parkeringspladsen med stor synlighed fra Kolding Sygehus. Det store glas­parti danner ramme om det centrale torv og udtrykker en klar indbydelse til både besøgende og personale. Bygningen er placeret nord/syd og dermed langs med fredskoven, så de fleste rum får udsigt til naturen. Bygningen har begrønnede tagterrasser, der inviterer til udeaktiviteter oppe på etagerne og trækker det grønne lys ind i bygningen i dualisme med skoven.

Med udgangspunkt i den helende arkitektur er projektet skaleret og indrettet åbent, lyst og med en venlighed i indretning og materialitet, der skaber over­blik, ro og tryghed.

Det rumlige hierarki er meget overskueligt og der er særlig fokus på de brugerrelaterede områder.

Torvet er et rumligt forløb, der både samler og formidler overgangene til centerets forskellige afdelinger. Rummet udvides med balkoner og skaber således overblik fra stueplan og op igennem alle etager og lyset får mulighed for at komme dybt ind i bygningen. Det centrale torvs placering og udbredelse i bygningen giver små gangafstande på alle etager og der opnås stor nærhed for alle aktiviteter.

Opgaven blev vundet i totalentreprisekonkurrence som det projekt af 5 mulige, som bedst levede op til bygherrens og brugernes forventninger indenfor en angivet budgetramme.

Bygningen lever op til lavenergiklasse 2015 og udføres samtidig i gedigne og velkendte materialer, som eksempelvis murede facader, med lave vedlige­hold­elsesomkostninger.​​

BS FALSEN 2009 i Vestdansk Center for Rygmarvsskade​

​19. august 2013

I samarbejde med Jens Jensen i Holstebro bliver BS FALSEN leveret og monteret i VCR i Viborg

Montagen er i fuld gang på Søndersøparken i Viborg.

Til hele byggeriet skal der leveres og monteres over 700 løbende meter pladefalse type BS FALSEN 2009.

Byggeriet er, for vores del, opdelt i 2 etaper hvor vi påbegyndte montagen i uge 32, og forventet afsluttet i uge 35. Under hele forløbet er der ført et tæt samarbejde med tømrer og murer på pladsen.

Vi takker Jens Jensen for et godt samarbejde!

Jens Jensen er en stabil partner inden for murer-, entreprenør- og tømrerfagene i det midt- og vestjyske område. Med mere end 125 års erfaring udfører de opgaver i både fag-, hoved- og totalentrepriser

Om byggeriet

Regionshospitalet Viborg er udpeget som fremtidigt behandlingssted for patienter med rygmarvsdskade fra hele Jylland og Fyn. Med bevillingen på 100 mio. kr. vil et nyt center stå klar for patienterne i foråret 2014.

I dag rummer centret 26 sengestuepladser og 4 hotelsenge (5 enestuer og 11 dobbeltstuer). Efter modernisering og ombygning vil der være 35 sengepladser, alle enestuer med eget bad og toilet. Hertil kommer nyt varmtvandsbassin, moderniserede træningsfaciliteter samt faciliteter til højspecialiseret forskningsenhed. kilde(building-supply.dk/)

 • Fra building supply

Fakta om Vestdansk Center for Rygmarvsskade

Moderniseringen og ombygningen af Vestdansk Center for Rygmarvsskade, VCR, er en ud af flere byggefaser til modernisering og udbygning af Regionshospitalet Viborg for i alt 1,15 mia. kroner, som Region Midtjylland og regeringens kvalitetsfond finansierer.

I dag rummer centret 26 sengestuepladser og 4 hotelsenge (5 enestuer og 11 dobbeltstuer). Efter modernisering og ombygning vil der være 35 sengepladser, alle enestuer med eget bad og toilet. Hertil kommer nyt varmtvandsbassin, moderniserede træningsfaciliteter samt faciliteter til højspecialiseret forskningsenhed.

 • Areal: 6.600 m2
 • Pris: 103,8 mio. kroner
 • Byggestart ultimo 2012, forventes afsluttet april 2014
 • Arkitekt: Arkitema
 • Landskab: Arkitema
 • Ingeniør: Moe & Brødsgaard
 • Bygherre: Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Viborg

Maj 2013

Besøg af Arbejdstilsynet...​

​BS FALSE - MONTAGE har fået en grøn smiley

Den 4 juni 2013 har BS FALSE - MONTAGE fået en grøn smiley af Arbejdstilsynet.

En grøn smily viser, at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet, og er dermed et signal til vores omverden om, at vi har styr på arbejdsmiljøet.

INFO​

BS FALSE - MONTAGE / BS BYGGE - SERVICE 

CVR: 28497555 / CVR: 38602349

ADRESSE

Malskærvej 3, Malskær

8300 Odder