Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

BS Murkrone

Nu kan vi endelig præsentere vores nye produkt - BS Murkrone

Løsningen er selvbærende, og skal ikke opklodses på formuren.

En optimeret løsning hvad angår udførsel og kvalitet - til en konkurrencedygtig pris

BS Murkrone er udført i kvalitetsmateriale. Top-pladen består af uorganisk materiale som sikrer stabilitet og styrke, naturligvis i ubrandbart materiale. Til bæring monteres konsoller som er udført i stærk C3 kvalitet produceret af Simpson Strongtie.

"Vi udvider nu vores forretningsområde og leverer og monterer murkroneløsninger til de danske byggepladser. På de byggepladser hvor vi i forvejen skal levere pladefalse til vindues- og døråbningerne vil vi gerne som en naturlig forlængelse heraf, tilbyde vores murkorneløsning til entreprenøren. Vi er jo på pladsen i forvejen, og hermed skal samme aktør udfører arbejdet - det kan der være mange fordele i." udtaler montagechef Jens Peter Fogt fra BS False - Montage.

"Vi håber at vores stabile og standardiserede løsning kan vinde interesse i markedet, og vi mener bestemt vi er konkurrencedygtige med prisen." forsætte han.

Murkronen kan monteres med eller uden fald (1/10), og toppladen er skruefast og danner det perfekte underlag for afdækningen.

Løsningen leveres direkte på byggepladsen og kan monteres af BS False - Montages erfarne og dygtige montører. Hertil kan løsningen naturligvis også købes som levering hvis man selv ønsker at stå for montagen.

Kontakt BS False – Montage for yderligere detaljer, løsninger eller mere information.


​BS Murkrone detalje - Principdetalje ​

Adresse:

​BS Byggeservice ApS

Malskærvej 3, Malskær
​8300 Odder​

E-mail: info@bsbyggeservice.dk

BS False-Montage ApS

CVR: 28497555

BS Bygge-Service ApS

CVR: 38602349


​Privatlivspolitik​ »

Kontakt os her:

86 55 21 02

Find os på kort:

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke