Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vores nyheder

2024

EPD på BS pladefalse giver plus point

Vi kan nu dokumentere vores produkters miljømæssige egenskaber samt co2 aftryk, og bidrage positivt til de certificerede byggerier

Medlemsnyhed udgivet af BS FALSEN


Der forskellige typer af EPDér. Vores pladefalse er udformet som produktspecifik EPD hvor vores forskellige type af pladefalse indgår under samme sortiment.

EPDén på BS FALSEN er tredjeparts-valideret, og er dannet på baggrund af en bagvedliggende livscyklus-vurdering også kaldet LCA, hvor materialers miljøegenskaber bliver kortlagt.

BS FALSEN ApS vil fortsætte mod den grønne omstilling, hvor fremtidig fokus på spild, klimaklar-forløb og ressource-genbrug skal sætte vedvarende fokus på co2 aftryk samt konkrete reduktionsplaner.

Du kan finde vores EPD her: https://www.environdec.com/library/epd11470

BS Falsen ApS vil mindske spild og genanvende mere

Byggevirksomheden er glad for en opfordring til grøn omstilling fra Erhvervshus Midtjylland. Nye grønne muligheder er opstået i kølvandet på EPD-processen.

Udgivet af: Erhvervshus Midtjylland


En kontakt fra Erhvervshus Midtjylland om grøn omstilling har det seneste års tid betydet fast arbejde i BS Falsen ApS i Odder, som er en familievirksomhed indenfor byggebranchen.

Selvom det har været krævende at få en milljøvaredeklaration på virksomhedens produkter, er økonomichef Lars Mølgård glad for opfordringen, for det har været indsatsen værd, lyder hans vurdering.

Oveni er nye forretningsmuligheder dukket op i kølvandet på processen. BS Falsen har set nye grønne muligheder og vil bl.a. mindske spild og genanvende en del af materialerne og på den måde spare både penge og CO2.

BS Falsen producerer og monterer pladefalse til byggebranchen, som er en ramme rundt om vindueshuller og dørhuller, der mindsker varmetab i bygninger.

Min far har opfundet pladefalsen hjemme i garagen tilbage i 1999, og i dag sælger vi 80-100.000 meter årligt fra fabrikken i Odder, som har 16

medarbejdere”, fortæller økonomichef Lars Mølgård.

Han og hans bror driver i dag virksomheden sammen med deres far, som er på vej til at overlade tøjlerne til næste generation.

Byggefirmaer lige fra den lille murermester til store entreprenørvirksomheder bestiller BS Falsens produkter, ligesom de bliver leveret til danske betonfabrikker.

Vi har altid været fremme i branchen, og det skal vi blive ved med at være. Det kræver grøn omstilling sammen med innovation og dokumentation, som har været en vigtig del af vores virksomhed”, siger Lars Mølgård.

Efter et års systematisk arbejde med miljøvaredeklaration og en livscyklus-analyse er BS Falsen tæt på at være i mål.

Vi har knoklet for at indsamle data ned til mindste detalje i vores egen fabrik og hos underleverandører. Konsulentfirmaet er pt ved at beregne CO2-aftrykket, og for os er det utrolig vigtigt at få dokumentation på den plade, vi selv har opfundet”, understreger økonomichefen.

Han påpeger, at BS Falsens kunder i byggebranchen også ser frem til dokumentationen. Nogle har direkte efterspurgt det.

Vi kan oveni bruge dokumentationen til at udvikle vores forretning og forsætte den grønne omstilling, fastslår Lars Mølgård.

Han understreger, at der ikke er en finger at sætte på processen, selvom den har været en lang og krævende.

Med hjælpen fra Erhvervshus Midtjylland er det gået som smurt. Lige fra vi har søgt om tilskud og igennem ansøgningsprocessen og forløbet. De har taget godt hånd om os”, siger Lars Mølgård.

Hurtig montage med BS FALSEN Renovering

Vindues og dørmontagen er i hurtig fremdrift ved Vesterport i Frederikshavn, hvor vi i samarbejde med MT Højgaard skal levere BS FALSEN Renovering til montering på den eksisterende bagmur. Næste dellevering af vores pladefals er nu afleveret til tømmerne på pladsen - samlet, opskåret og klar til montage

Medlemsnyhed udgivet af BS FALSEN

18. september 2023 09:54

Den nyudviklede pladefals BS FALSEN Renovering skal være et innovativt, tidsbesparende og ikke mindst konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle løsninger ved facaderenoveringer.

BS FALSEN producerer samt leverer produktet samlet, markeret samt opskåret i korrekte længder, passende til råhuls-størelserne i projektet. Herefter skal tømreren blot montere falsen på den eksisterende bagvæg, og den færdige ramme er herefter klar til vindues- og dørmontage. 

Indstøbte pladefalse i 200 boliger på Smedeland 8A

Projektet omhandler opførelse af 3 etagebygninger med i alt 200 boliger. Bygningerne udføres i 3-8 etager og er beliggende på Smedeland 8A.

Medlemsnyhed udgivet af BS FALSEN

18. september 2023 09:54

Ved at elementerne bliver leveret med færdig indstøbte pladefalse gør, at vindues- og dørmontagen kan opstarte med det samme. Hertil opnåes alle de isoleringsmæssige fordele ved en pladefals, ingen kolde betonfalse, og samtidig ingen montage på pladsen. Vi går den kolde tid i møde, og at få lukket råhuset tidligt er en kæmpe fordel i fremdriften på det indvendige arbejde.

Pladefalsen kan erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet. Hertil bliver BS Falsen Indstøbning bagvæg leveret i opskårne længder, klar til at samle på støbebordet.

Vi takker DS Elcobyg for ordren og det gode samarbejde på sagen.

BS FALSEN med i kæmpe renoveringsprojekt i Frederikshavn

Projektet omhandler renovering af 538 boliger for boligforeningen Vesterport i Frederikshavn. MT Højgaard Danmark har vundet totalentreprisen på at renovere de mange boliger på i alt 40.654 m2. BS FALSEN har i samarbejde med MT Højgaard udviklet en false-løsning til netop renovering - som er effektiv og tidsbesparende.

Medlemsnyhed udgivet af BS FALSEN

13. september 2023 10:38

Den nyudviklede pladefals BS FALSEN Renovering skal være et innovativt, tidsbesparende og ikke mindst konkurrencedygtigt alternativ til traditionelle løsninger ved facaderenoveringer.

BS FALSEN har produceret samt leveret produktet samlet, markeret samt opskåret i korrekte længder, passende til rå-hulsstørelserne i projektet. Herefter skal tømreren blot montere falsen på den eksisterende bagvæg, og den færdige ramme er herefter klar til vindues- og dørmontage.

Brandsikring og mindre tidsforbrug

Iflg. direktør i BS FALSEN Bent Sørensen åbner den nye false-løsning op for tidsbesparende og tydelige økonomiske fordele. " Den helt klare fordel ved vores produkt er den brandsikring man opnår ved brug af falsen. Vi har dokumenteret Ei60 brandgodkendelse på pladen, som kan give kæmpe besparelser ved renovering" udtaler Bent Sørensen og uddyber. " Når rammen er monteret, skal der blot isoleres med minimum 100 mm. stenuld rundt om hullet, og herefter kan man blot anvende isolering som kingspan 100 mm. eller lignende" udtaler Bent Sørensen om projektet i Frederikshavn.

Også tidsforbruget får en optimering ved brug af produktet. "Montagetiden er yderst afgørende for tømrerens fremgang. Ved at vi leverer BS FALSEN Renovering på fix-mål betyder det, at tømreren ingen tilskæring har på pladsen, og rammen kan monteres med det samme og huset kan lukkes hurtigere - hvilket har meget stor betydning." afslutter Bent Sørensen

BS FALSEN takker MT Højgaard for det gode og produktive samarbejde på sagen

Fra mht.dk

Den samlede renoveringen af Boligforeningen Vesterport omfatter 20 boligblokke med to eller tre etager og kælder, samt fem rækkehusenheder med to etager og krybekælder.

Renoveringen af de 538 almene familieboliger omfatter blandt andet:
Der skal skiftes mere end 4000 vinduer.
Mere end 1 million mursten skal bruges i de nye facader.
451 badeværelser bliver renoveret.
383 altaner bliver udvidet.
20 nye elevatorer bliver etableret.

Generationsskifte og sammenlægning - BS FALSEN

Kære kunde og samarbejdspartner BS False – Montage og BS Byggeservice bliver til BS Falsen ApS

Medlemsnyhed udgivet af BS FALSEN

16. august 2023 12:30

Vi har i år igangsat generationsskifte i begge vores firmaer, hvor Lars Mølgård og Jens Peter Fogt indtræder i ejerkredsen sammen med Bent Sørensen som hidtil har ejet 100 %.

I den kommende tid vil der løbende ske ændringer i forbindelse med generationsskiftet. Den primære ændring bliver dog, at de to virksomheder nu føres sammen til et under navnet BS Falsen ApS.

BS False – Montage ApS har hidtil haft fokus på monteringen af vores pladefalse i hele landet, samt haft det overordnede samarbejde med entreprenører omkring levering og montering af produkterne på byggepladserne. BS Byggeservice ApS har stået for produktion, leveringsordrer til byggepladserne og levering af pladefalse til indstøbning hos betonstøberierne.

Vi vil fortsætte vores nuværende aktivitet som hidtil, samt fortsætte vores udvikling af firmaet. Vi vil være den førende leverandør af false-løsninger til de danske byggerier. Fremtidig fokus vil være at sikre vores position i en byggebranche der stiller ønsker og krav om innovative løsninger, knowhow og ikke mindst grønnere omstilling af produktion og ressourcer samt dokumentation af produkterne.

Med denne sammenlægning og opstart af generationsskifte vil vi stå stærkere og tage næste skridt i vores nu familieejede virksomhed. Vi glæder os til at fortsætte det positive samarbejde med jer. 

2022

BS FALSE MONTAGE i endnu et samarbejde med NemByg A/S

Vores gode samarbejde med NemByg A/S fortsætter - denne gang på Tvedgade i Ribe hvor 9 nye og meget attraktive lejligheder opføres.

6. april 2022 00:00 | Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

På grunden, hvor der tidligere lå et apotek, er råhuset nu færdigrejst og BS FALSEN 2009 bliver monteret i åbningerne, så der efterfølgende er klar til montage af vinduer og døre samt opmuring.

Afsætning af BS FALSEN 2009 sker iht. arkitektens kotemål, murermål og pillemål. Dette sikrer ensartede linjer i byggeriet, og ved muret byggeri sikrer vi, at pladefalsene er monteret så bundside- og overliggerfals passer med murværket.

BS FALSE MONTAGE monterer pladefalsene umiddelbart lige efter råhusmontagen, og mureren kan trygt stole på, at de færdige hulmål passer, når vi er færdige med vores arbejde.​

Der monteres samtidig BS SPEC Bundløsning i partier som går til gulv på etagerne. Bundløsningen sikrer tæt og stabil bæring af partiet og nyttelaster, samt giver en naturlig afgrænsning/kuldebrosafbrydelse for gulvkonstruktion.

Der bliver opført ni lejligheder, hvor de tre er med privat have og de seks med tagterrasse. De tre nederste lejligheder bliver på ca. 145 kvm, mens de seks øverste bliver på 119 kvm samt 13 kvm tagterrasse.

Vi takker NemByg A/S for ordren, og vi er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde. 

BS FALSEN 2009 monteres i 35 boliger, Roskilde

I samarbejde med Enemærke & Petersen skal BS False - Montage levere og montere pladefalse til Kildegården i Roskilde.

4. april 2022 13:24 | Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

Selv om vi nærmer os foråret, var det en kold dag vi var på besøg på byggepladsen til gennemgangsmøde om sagen. BS False - Montage skal netop til at opstarte på dette store boligprojekt som forventes indflytningsklar til de første beboere i begyndelsen af 2023. Over 1700 løbende meter pladefalse skal leveres og monteres i byggeriet. Vi takker Enemærke & Petersen for ordren og ser frem til at opstarte samarbejdet.

BS FALSEN 2009 skal monteres i alle dør- og vinduesåbninger. Pladefalsen består af en specialfremstillet celikatbaseret plade samt isoleringsbånd og stabil stålvinkel. Den specialfremstillede ​plade har en styrke, der bevirker at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen.

BS FALSE MONTAGE – Omtanke for byggeriets processer
At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et råhulelement, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk. BS FALSE MONTAGE sikrer det rigtige produkt til den rigtige tid samt montage med stor omtanke for de tidligere og fremtidige processer i byggeriet.

Vi afsætter pladefalsene efter murermål
Afsætning af BS FALSEN 2009 sker iht. arkitektens kotemål, murermål og pillemål. Dette sikrer ensartede linjer i byggeriet, og ved muret byggeri sikrer vi, at pladefalsene er monteret så bundside- og overliggerfals passer med murværket.

BS FALSE MONTAGE monterer pladefalsene umiddelbart lige efter råhusmontagen, og mureren kan trygt stole på, at de færdige hulmål passer, når vi er færdige med vores arbejde.​

BS FALSEN 2009 skal forenkle tømrerens montage
Pladefalsene bliver monteret inden for et færdig hulmål på +/- 5 mm. til tømrerens vindues- og dørmontage. BS FALSE MONTAGE sikrer, at BS FALSEN 2009 er monteret i lod og vage, sidefalsene passer på færdige hulmål, og højderne er lasernivellerede ud efter afsat metermærke pr. etage. Alt dette sikrer ens fugeafstand mellem pladefals og karm.

Om projektet:

De fem byhuse på Kildegården 1 kommer til at indeholde 35 boliger, hvor de fem øverste er penthouse-lejligheder med tagterrasse og flere altaner. De 30 andre lejligheder har to altaner hver. Boligerne ligger centralt placeret i Roskilde med gåafstand til centrum og stationen. Projektet er udviklet af MT Højgaard Projektudvikling i samarbejde med Danielsen Architecture.

2021

Indstøbte false effektiviserer montagen i byggeriet

Bygherre sparer tid med BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg; den patenteret falseløsning til montage i bagvægselementer, hvor vinduer og døre kan monteres direkte. Falsen, der blandt andet bliver brugt i byggeriet Havnegade 32 i Odense, kan erstatte udstøbning af betonfalse/traditionelle pladefalse.

Indhold leveret af Pia Bundgaard Hansen22. november 2021 07:00

Det fem etager høje kontordomicil på Havnegade 32 i Odense tager form. I de omkring 100 vindueshuller er der allerede i støberiet monteret BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg, hvilket sparer kostbar arbejdstid på byggepladsen, og dermed bliver byggeprocessen mere bæredygtig. 

Henrik Baardesø Porsmose, der er afdelingsleder hos Hansson & Knudsen, fortæller:

”BS FALSEN Z er monteret af elementleverandøren, og løsningen er nem samt sikrer pænere vindueshuller i byggerierne. Vi har ikke haft de store udfordringer med falsen under montagen af elementerne, dog skal man være lidt mere forsigtig i håndteringen, så krankæder og andet ikke støder på dem, men det vænner man sig hurtigt til. Vi konstaterede ikke nogle skader på BS FALSEN Z hverken før eller efter elementmontagen.”

Falsen der hindrer spild

Normalt monterer man pladefalse på byggepladsen, men BS FALSEN Z adskiller sig ved, at pladefalsen bliver direkte indstøbt hos betonproducenten. Pladefalsen skal ikke længere monteres, men kommer færdig, hvilket også sparer håndværkerne for kostbar tid. Falsens lave vægt betyder også, at den er let at håndtere og montere i betonstøberiet.

Pladefalsen erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, så der skal ikke opbygges yderligere udsparing. Der er ingen spild af træ, støbeplade, stål eller lignende, som normalt skal bortskaffes, hvilket giver en væsentlig besparelse for elementproducenten, samt gør produktet mere bæredygtigt. De indstøbte false sikrer også bedre isolering i byggerier, og så er det blevet meget nemmere at montere døre og vinduer indefra uden brug af stillads samt uden brug af yderligere vinkler eller beslag.

”Vi mærker en stigende interesse for den patenterede falseløsning fra både entreprenører og arkitekter, både fordi der er tidsmæssige og energimæssige besparelser ved det nye produkt, samt at råhuset kan lukkes hurtigere og man derved kan spare den midlertidige afdækning,” forklarer Lars Mølgård, der er produktion- og økonomichef hos BS BYGGE – SERVICE. Han uddyber:

”I dag samarbejder vi med de førende betonfabrikker om at indstøbe falsen, hvilket vi er stolte af, i denne sag i et godt samarbejde med Industribeton.”

Falsens vej til markedet

BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg har været et par år under udvikling i samarbejde mellem BS BYGGE - SERVICE og betonproducenter.

Falsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag. Falsen står pænt, skarpt og lige, så det er let for maleren at komme i gang med arbejdet.

Om: BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg:

  • Glat overflade klar til malerbehandling
  • Dimensioneres til det enkelte projekt
  • Påmonteret dampspærre
  • Klar til montage af døre og vinduer
  • ​Linietab på 0,01 W/mK
  • Ubrændbart materiale
  • Leveres med påmonterede afstandsklodser
  • Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontage

BS FALSE - MONTAGE i samarbejde med Nem Byg A/S

Montagen af BS FALSEN 2009 er i fuld gang på byggepladsen i Brørup, hvor 39 almene boliger er under opførsel.

1. november 2021 11:42 | Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

ALFABO opfører 39 attraktive almene boliger i Smedeparken ved Søndergade, der er beliggende midt i Brørup. BS FALSE MONTAGE har indgået et samarbejde med Nem Byg A/S om levering og montering af pladefalse type BS FALSEN 2009 til alle dør- og vinduesåbninger.

Boligerne er varierende i størrelse og henvender sig til både seniorer og familier og spænder fra 2 til 4 rum med boligarealer fra 75-107 m2.

Boligerne forventes indflytningsklar 1. oktober 2022

Vi takker Nem Byg A/S for et godt samarbejde på sagen

BS FALSE MONTAGE – Omtanke for byggeriets processer
At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et råhulelement, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk.

BS FALSE MONTAGE sikrer det rigtige produkt til den rigtige tid samt montage med stor omtanke for de tidligere og fremtidige processer i byggeriet.

Pladefalsen BS FALSEN 2009 valgt til Køge Idrætspark

I endnu et godt samarbejde med Fårup Betonindustri A/S har BS FALSE - MONTAGE leveret og monteret pladefalsen type BS FALSEN 2009 til projektet i Køge.

22. oktober 2021 11:44 | Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

Montagen af pladefalsene på den tredje hjørnebygning opstartede i midten af September, og er nu ved at være afsluttet på byggesagen.

HB01 er en del af et erhvervsbyggeri, som er et separat projekt i helhedsplanen for Køge Idrætspark. Byggeriet er tegnet af Arkitektfirmaet Andreas Ravn.

Montage af BS FALSEN 2009

Ved etagebyggeri kan BS FALSEN 2009 ​monteres indefra, så arbejde på stillads undgås.

Pladefalsen er monteret af BS FALSE MONTAGE´s dygtige og erfarne montører, som sikrer byggeriets linjer og betonpillemål ved opretning af råhullerne på byggepladsen.​

Vi afsætter pladefalsene efter murermål

Afsætning af BS FALSEN 2009 sker iht. arkitektens kotemål, murermål og pillemål. Dette sikrer ensartede linjer i byggeriet, og ved muret byggeri sikrer vi, at pladefalsene er monteret så bundside- og overliggerfals passer med murværket.

BS FALSE MONTAGE monterer pladefalsene umiddelbart lige efter råhusmontagen, og mureren kan trygt stole på, at de færdige hulmål passer, når vi er færdige med vores arbejde.​

Vi takker Fårup Betonindustri A/S for samarbejdet på sagen

BS FALSEN Z Indstøbning I Bagvæg

I samarbejde med Industribeton og NRE er der på Chr. X´s Vej i Viby indstøbte pladefalse i dør- og vinduesåbninger - En hurtigere og mere effektiv løsning

19. oktober 2021 12:14 | Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

I tæt samarbejde med tegnestuen samt produktionen er der til byggeriet projekteret med betonelementer med allerede indstøbte pladefalse. BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg​ er dimensioneret, produceret og herefter leveret direkte til betonstøberiet hos Industribeton. Vi takker Industribeton​ for det gode samarbejde på sagen.

Om BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg

Ingen montage på byggepladsen

Grundet pladefalsen er indstøbt, spares der en aktør på byggepladsen hvilket sparer tid og fremskynder projektets endelige aflevering, Hertil bespares indhejs af pladefalse og montagematerialer på etagerne samt bekymringer hvad angår vejrlig og tørretid. Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage hos betonleverandøren, ved elementets ankomst på byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst på pladsen.

Falsen uden spild

Pladefalsen erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, så der skal ikke opbygges yderligere udsparing. Der er ingen spild af træ, støbeplade, stål eller lignende, som normalt skal bortskaffes, hvilket giver en væsentlig besparelse for elementproducenten.

Falsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag. Falsen står pænt, skarpt og lige, så det er let for maleren at komme i gang med arbejdet.

- Glat overflade klar til malerbehandling
- Dimensioneres til det enkelte projekt
- Påmonteret dampspærre
- Klar til montage af døre og vinduer
​- Linietab på 0,01 W/mK
- Ubrandbart materiale
- Leveres med påmonterede afstandsklodser
- Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontage.

BS False - Montage opstarter på Kornparken i Randers

31. maj 2021 11:23 | Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

BS False - Montage skal levere og montere pladefalse til de 92 lejeboliger i Randers. Byggeriet er Svanemærket, hvilket betyder lavere energiudgifter, et godt indeklima, krav til bæredygtighed, miljø og sundhed

Byggeriet er i fuld gang i Randers og der skal leveres og monteres over 3300 meter pladefalse i projektet. Første etape er efter planen indflytningsklar til September 2021.

Området har oprindeligt været et gammelt erhvervsområde, som nu udvikles og skal danne ramme for de nye boliger der opføres i 2 plan.

Vi takker Kornparken ApS for ordren og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde på sagen.​

Specielt false-produkt sparer tid og CO2 på byggepladsen

De indstøbte pladefalse i Aabybrocentret fra BS Byggeservice er et innovativt produkt i byggebranchen, der også letter processen andre steder.​

  • Indhold leveret af Ebbe Fischer19. april 2021

Firmaet BS Byggeservice lyder også et andet navn - BS False Montage. Det skyldes, at man fra udgangspunktet i Odder, syd for Aarhus, markedsfører et særligt produkt.

Produktet er specielle indstøbte false, og det særlige er, det kan præmonteres hos betonleverandøren i alle vindues- og dørlysninger.

”Dermed sikrer man en ensartet finish og samtidig en energirigtig løsning,” siger økonomichef Lars Mølgård. Han påpeger, at det indvendige arbejde kan påbegyndes væsentligt hurtigere, når man bygger på denne facon, hvilket sparer miljøet for unødig belastning.


Givtigt samarbejde

En af BS False Montages faste partnere er betonproducenten DS Elcobyg, hvor Flemming Hvidberg Madsen er salgschef. Han er glad for produktet fra BS Byggeservice.

”Vi kan se fordelen ved at inkorporere de her BS false, for så sparer vi bl.a. forskalling rundt om, når vi støber det,” forklarer han og tilføjer:

”Det giver også en større bæredygtighed, fordi det bliver siddende i elementerne, når de bliver transporteret ud på byggepladsen. Materialeomkostningerne er måske lidt højere, men det skaber altså en større værdi for vores kunder,” siger han.

BS False Montage og DS Elcobyg har samarbejdet om produktet på en række byggepladser, og man oplever glade kunder og en smertefri proces.


Innovativ tilgang

Tanken bag produktion af pladefalse opstod, da de daværende false-elementer havde svært ved at leve op til de skærpede krav såvel som arbejdsmiljø- og isoleringsmæssigt. Det gav grobund for en ny tilgang.

”Vi plejer at sige, at vi gerne vil være med hele vejen – fra vi støber de første pladefalse ind i hullerne i betonstøberiet til det endelige resultat ude på byggepladsen,” siger Lars Mølgård.

Indstøbte pladefalse i Klostergården

11. marts 2021 13:45 | Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

Stor fokus og forespørgsel på vores energi-rigtige og innovative false-løsning, hvor pladefalsene bliver indstøbt i betonbagvæggene. Senest i endnu et godt samarbejde med DS Elcobyg vedrørende projektet - Klostergården, Kolding

Betonelementerne til byggeriet i Kolding er leveret med færdige indstøbte pladefalse. BS Byggeservice har leveret opskårne og dimensionerede pladefalse til DS Elcobyg​ i Hobro, hvor de herefter er blevet opstillet direkte på støbebordet i produktionen.

Indstøbningsliste samt stålbeslag indstøbes i bagvægselementet, og låser derved pladen. Når elementet er afhærdet fjernes magneter og støtteplader. Dette efterlader den færdige pladefals på det færdige hulmål. Klar til malerbehandling og tømrer

Ingen montage på byggepladsen

Grundet pladefalsen er indstøbt, spares der en aktør på Dansk Boligbyg´s byggeplads hvilket sparer tid og kan fremskynde projektets endelige aflevering. Hertil bespares indhejs af pladefalse og montagematerialer på etagerne samt bekymringer hvad angår vejrlig og tørretid. Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage ved elementets ankomst på byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst.

  • Vi takker DS Elcobyg for et rigtig godt og tæt samarbejde på sagen.

Bedre holdbarhed og ingen kuldebroer med pladefalse

3. marts 2021 14:41 | Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

BS False-Montage har succes med deres unikke pladefalse, der optager laster fra både vægt og vind samt giver bedre isolation omkring vinduerne i Frederiksbro – også på øverste etage.

BS False-Montage er stolte af deres specialudviklede plader på kun 12 millimeter af kalciumsilikat, der kan optage vinduernes og dørenes vind- og brugslaster, når de er monteret i bygningens huller til vinduer og døre. Det er de blandt andet i en del af den kommende nye bydel Frederiksbro i Hillerød. Det er et meget stort og ambitiøst byudviklingsprojekt, og BS False-Montage er med på Pihls del af byggeriet af etape 2.

  • Af Jens Kisker

Pihl er totalentreprenør på de 44.400 m2 boliger, erhverv og p-kælder, som blandt andet består af to karrébebyggelser samt to 15-etagers punkthuse. Det omfatter 340 lejligheder samt erhvervshus med dagligvarebutik, lægehus, børnehave, cafeer, fitness og parkering, som vil stå færdigt i løbet af 2021. Det var en stor opgave for BS False-Montage, der har leveret og monteret pladefalse i betonelementernes vindues- og dørhuller på de to bygninger samt punkthusene.

”Vi monterer pladefalsen type BS FALSEN 2009 i samtlige element rå-huller i projektet, så der nu er klar til vindues- og dørmontage direkte i pladefalsen. Vores løsning er fuldlimet til betonelementet og kan optage vægten af vinduet eller døren samt tage trækket fra vinden – også i punkthusene på 15 etager. Falsene produceres på vores fabrik i Odder, og der er forskel på målene til de enkelte huller til vinduer og døre, så vi leverer falsene opskårne og klargjorte på paller til hver etage, så de er klar til at montere,” forklarer Jens Peter Fogt, montagechef hos BS False-Montage.

Fleksibilitet og mulighed for bæredygtige løsninger

Opgaven ved Frederiksbro omfatter omkring 14.000 meter i vindueshuller, så der skal leveres et stort antal false. Pladefalsene er som nævnt på blot 12 millimeter, men Jens Peter Fogt påpeger, at der er luft til alle sider på omkring 13 millimeter til lim. ”Det giver også en vis fleksibilitet i forhold til at justere og overholde byggelinjen hele vejen op igennem byggeriet, så der er en tolerance til at optage eventuelle skævheder. Desuden kan vi også leverer til Svanemærket byggeri, hvor fugemassen m.m. opfylder kravene. Materialet i vores pladefalse sikrer også mod den kuldebro, der kan opstå med false af for eksempel gasbeton. Det er forskelligt, hvordan bygherrer og entreprenører vil have det, men i dag er der mere fokus på bæredygtigt byggeri, så vi har gjort os klar til fremtidens byggeprojekter,” siger han.

Konstant udvikling af produkter

BS Byggeservice udvikler sig hele tiden, og blandt andet har de som noget af det seneste arbejdet med pladefalse til indstøbning i bagvæggen. Det kan gøres fra fabrikken, og dermed kan vinduerne monteres direkte, forklarer Jens Peter Fogt og tilføjer, at det blandt andet er aktuelt til byggerier med præfabrikerede elementer, hvor montering og opførelse skal foregå hurtigt og effektivt.

”Vores løsning er fuldlimet til betonelementet og kan optage vægten af vinduet eller døren samt tage trækket fra vinden – også i punkthusene på 15 etager ” Jens Peter Fogt, montagechef hos BS False-Montage.

OM BS BYGGESERVICE

BS Byggeservice blev etableret i 2000, da ideen om pladefalsene opstod. I 2009 udviklede BS Byggeservice den pladefals, der anvendes i dag. Fabrikken ligger i Odder, men virksomheden leverer og monterer over hele landet, og en stor del af montagen foregår på Sjælland. Efter 10 år er der stadig ingen sager om for eksempel revner i de meget fordelagtige tynde plader.

2020

BS FALSE - MONTAGE i endnu et samarbejde med HHM

Det nordsjællandske entreprenørvirksomhed HHM A/S skal opføre projektet på Farum Hovedgade 46-48. BS FALSE - MONTAGE skal levere og montere pladefalse til byggeriet.​

Vi er stolte over at skulle indlede endnu et godt samarbejde med HHM A/S. Pladefalsemontagen skal opstarte i begyndelsen af 2021, hvor over 500 løbende meter pladefalse skal implementeres i bygningen, der skal huse både erhverh samt luksuslejligheder.

Fra buildingsupply.dk

Banktorvet i Farum kommer til at skabe rammen for Danske Bank, Rema 1000, fire forretninger og en cafe samt 13 luksuslejligheder. Til projektet hører et p-pladsområde med plads til 71 biler og en p-kælder med plads til 18 biler.

Projektet er ifølge HHM blevet til i en samarbejdsmodel om tidlig involvering, hvor entreprenørselskabet har siddet med fra projektets start for to år siden.

Totalentreprisen bliver gennemført med HHM som totalentreprenør i samarbejde med Mangor & Nagel samt AFM Rådgivende Ingeniører.

Byggeriet går efter planen i jorden i juli og skal stå færdigt i november 2021.

BS FALSE MONTAGE – Omtanke for byggeriets processer

At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et element-råhul, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk.

BS FALSE MONTAGE sikrer det rigtige produkt til den rigtige tid, samt montage med stor omtanke for de tidligere og fremtidige processer i byggeriet. Vi vil udføre lige linjer i byggeriet og kan fejre 10 år uden revner.​

Indstøbte pladefalse i Aabybrocentret

De første betonelementer er nu leveret i Aabybro - og BS FALSEN Z INDSTØBNING I BAGVÆG er anvendt i projektet. Et stærkt alternativ til en traditionel monteret pladefals eller betonfals.

BS BYGGE - SERVICE leverer BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg til Thisted Fjerritslev Cementvarefabrik og DS Elcobyg til byggeprojektet Ny Aabybrocenter. Pladefalsene bliver leveret færdig-dimensioneret i opskårne længder til fabrikkerne og indstøbes direkte i betonelementerne i produktionen.

Ingen montage på byggepladsen

Grundet pladefalsen er indstøbt, spares der en aktør på byggepladsen hvilket sparer tid og fremskynder projektets endelige aflevering, Hertil bespares indhejs af pladefalse og montagematerialer på etagerne samt bekymringer hvad angår vejrlig og tørretid. Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage hos betonleverandøren, ved elementets ankomst på byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst på pladsen.

Klare fordele ved BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg

Indstøbningsliste samt stålbeslag indstøbes i bagvægselementet, og låser derved pladen. Når elementet er afhærdet fjernes magneter og støtteplader. Dette efterlader den færdige pladefals på det færdige hulmål. Klar til malerbehandling og tømrer

Pladefalsen erstatter samtidig den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål i betonstøberiet, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet.

- Glat overflade klar til malerbehandling
- Dimensioneres til det enkelte projekt
- Påmonteret dampspærre
- Klar til montage af døre og vinduer
- ​Linietab på 0,01 W/mK
- Ubrandbart materiale
- Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontage

Vi takker DS Elcobyg samt Thisted Fjerrtitslev Cementvarefabrik for et fantastisk og professionelt samarbejde på sagen

Indstøbte false effektiviserer byggeriet

BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg, der er en nyudviklet og patenteret falseløsning til montage i bagvægselementer, sparer tid for bygherre, og kan erstatte udstøbning af beton/traditionelle pladefals. Vinduer og døre kan nu monteres direkte.​

Indhold leveret af Pia Bundgaard Hansen 21. september 2020 07:30

I det nye byggeri Holbæk Huse har BS BYGGE – SERVICE i samarbejde med INDUSTRIBETON leveret 3.800 meter af den nye BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg, der sparer kostbar tid på byggepladsen.

”Normalt monterer man pladefalsene på byggepladsen, men med den nye løsning, som vi har udviklet, bliver den direkte indstøbt hos betonproducenten, så den skal ikke længere monteres, men kommer færdig,” fortæller Lars Mølgård, der er produktion- og økonomichef hos BS BYGGE – SERVICE.

Lettere at montere døre og vinduer

De indstøbte false sikrer også bedre isolering i byggerier, og så er det blevet meget nemmere at montere døre og vinduer indefra uden brug af stillads.

Den lave vægt betyder, at falsen er let at håndtere og montere i betonstøberiet. Vinduer og døre kan monteres direkte i BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg, og råhuset kan dermed lukkes hurtigere og uden brug af midlertidig afdækning.

Udviklingen af falsen

Den patenterede BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg, der nu er afprøvet i Holbæk Huse, har været et par år under udvikling i samarbejde mellem BS BYGGE - SERVICE og betonproducenter. INDUSTRIBETON, der har været en god og stabil samarbejdspartner gennem hele processen, har leveret de færdige elementer til sagen.

”Støbeprocessen er forløbet uden større udfordringer, og falsen, der er meget stabil, er let at samle. Det kræver lidt mere plads at håndtere elementerne, men det kan godt lade sig gøre, og den ekstra tid, vi bruger, bliver hurtigt hentet på byggepladsen,” siger Allan Vedel Andersen, der er produktionsleder hos INDUSTRIBETON.

Betonproducenterne var i begyndelsen lidt bekymrede for, om den indstøbte false ville gå i stykker under transport og hejsning.

”I projektet Holbæk Huse kan vi se, at vi kun har brugt to dage på udbedringer og skiftet 5-7 plader,” forklarer Lars Mølgård, og han uddyber:

”Taget i betragtning af, at håndværkerne ikke skal montere falsen på byggepladsen, samt at vi har leveret 3.800 meter til indstøbning, så er det en uhyre effektiv arbejdsproces.”

Falsen uden spild

Pladefalsen erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, så der skal ikke opbygges yderligere udsparing. Der er ingen spild af træ, støbeplade, stål eller lignende, som normalt skal bortskaffes, hvilket giver en væsentlig besparelse for elementproducenten.

Falsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag. Falsen står pænt, skarpt og lige, så det er let for maleren at komme i gang med arbejdet.

Om: BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg:

  • Glat overflade klar til malerbehandling
  • Dimensioneres til det enkelte projekt
  • Påmonteret dampspærre
  • Klar til montage af døre og vinduer
  • ​Linietab på 0,01 W/mK
  • Ubrandbart materiale
  • Leveres med påmonterede afstandsklodser
  • Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontage.

BS FALSE-MONTAGE leverer knapt 14 km. pladefals til Frederiksbro i Hillerød

Det er BS FALSE-MONTAGEs største sag i nyere tid, som løber over mere end 9 måneder, og fordeler sig over 5 bygninger

​Den gamle Mosegrund i Hillerød, er i øjeblikket en stor byggeplads, hvor der skyder bygninger op flere steder og det hele virker en smule uoverskueligt. Men når det hele står færdigt i 2021 bliver det med 2 bygninger på hver 15 etager, 2 karréejendomme i 4-6 etager med i alt 340 boliger, erhvervshuse, fitness, cafeer og dagligvarebutikker. Det hele får et samlet areal på 44.400m2. Alle boligerne får enten adgang til altan, udeareal eller tagterrasse, hvilket gør det hele mere attraktivt.

Når hele frederiksbro er færdig udviklet, kommer det til at bestå af omkring 1.300 boliger. Hertil kommer “Den grønne Kile” med en kunstig sø udformet som en svane i flyvende flugt. Søen indrettes med faciliteter til vandsport, svømmebassin og kajanlæg. Rundt om vil der også komme legepladser og sports aktivitet.

BS FALSE-MONTAGE skal levere og monterer knapt 14.000 løbende meter pladefals til byggeriet, og vi er utroligt stolte over at kunne være med i et af Danmarkshistoriens største private byggerier.

En af tingene som vi ved BS FALSE-MONTAGE gør for at sikre vores produkt, er at fuldlime vores pladefals med betonlim i pladens fulde længde samt i bagvægselementets fulde bredde. En anden fordel med BS FALSE er at dør- og vindueselementer kan monteres direkte i pladefalsen, uden nogen form for ekstra sikring. Vores konsol beslag under bundfalsen er udviklet i samarbejde med Simpson StrongTie, så de kan bære lasten af elementerne. Når pladen er monteret korrekt i bagvægselementet, skal mureren blot følge kanten af vores fals da vi altid tager høje for mure og pillemål. BS FALSEN 2009 har en glat overfalde og sikre derved minimal finish arbejde til det efterfølgende malerarbejde.

Vi takker Pihl & Søn konsortiet for et godt samarbejde

Vi arbejder hele tiden på at udvikle innovative løsninger, og en af dem, er vores nye BS FALSEN Z BAGVÆGSINDSTØBNING, hvor vi erstatter den traditionelle udsparingskasse i betonstøberiet for at bruge vores pladefals som udsparingskasse og derved indstøbe en færdig lysning direkte i bagvægselementet. Betonstøberiet har ingen affald og elementet bliver leveret på byggepladsen med færdig lysning klar til dør- og vindues montage.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Indstøbte pladefalse, i samarbejde med DS ELCOBYG

Den nye administrationsbygning ved JOCA A/S har fået implementeret vores nye innovative pladefalse til indstøbning i betonbagvægge.

​I samarbejde med DS ELCOBYG blev BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg, leveret direkte til betonstøberiet og pladefalsene blev indstøbt som de blivende og færdige lysninger. Vi har igennem forløbet haft et tæt og godt samarbejde med DS ELCOBYG lige fra dimensionering af pladefalsene, montering i støberiet, og til endelig aflevering på byggepladsen.

Klare fordele ved BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg

Indstøbningsliste samt stålbeslag indstøbes i bagvægselementet, og låser derved pladen. Når elementet er afhærdet fjernes magneter og støtteplader. Dette efterlader den færdige pladefals på det færdige hulmål. Klar til malerbehandling og tømrer

Pladefalsen erstatter samtidig den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål i betonstøberiet, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet.

Ingen montage på byggepladsen

Grundet pladefalsen er indstøbt, spares der en aktør på byggepladsen hvilket sparer tid og fremskynder projektets endelige aflevering, Hertil bespares indhejs af pladefalse og montagematerialer på etagerne samt bekymringer hvad angår vejrlig og tørretid. Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage hos betonleverandøren, ved elementets ankomst på byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst på pladsen.

Pladefalsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag til bæring af vinduer og døre.

Besøg vores hjemmside www.bsfalsemontage.dk for yderligere referencer og information

Vi takker DS ELCOBYG for et godt samarbejde på sagen

BS FALSEN 2009 skal implementeres i byggeriet, Villahaven

Villahaven i Ikast får monteret BS FALSEN 2009 i alle 3 punkthuse.

Der står i alt 3 råhuse på Villavej, der skal blive til 22 nye flotte lejligheder i midten af Ikast. Det hele sker på den gamle Helge Rasmussen Trikotagefabriks grund, som er blevet revet ned til fordel for de nye lejligheder fordelt i 3 bygninger.

Der kommer et gårdmiljø med udvendige opholdsarealer, cykelskure, parkeringsarealer samt stisystmer med gåafstand til indkøbsmuligheder og strøg-centeret.

Bygningerne står lige nu helt rå, klar til at blive omdannet til nye flotte lejligheder. Noget af det første som skal ske er, at BS FALSE's montører skal ind i bygningerne og monterer BS FALSEN 2009, Pladefalsen er en speciel fremstillet kalsium-silikatplade, der er uorganisk, dette bevirker at den hverken kan brænde eller angribes af råd eller svamp. 

En af de klare fordele ved at benytte BS FALSE - MONTAGE er vores præcisionsarbejde med hensyn til lige linjer i byggeriet. Vi lægger stor vægt på, at vores montagearbejde udføres efter byggeriets kote- og murmål.

Når vores montører er færdige med montagearbejdet af BS FALSEN 2009, skal murer blot følge kanten af vores pladefals, og tømreren kan montere vinduer og dørpartier direkte i vores pladefals. Alt dette hjælper til at spare tid i sidste ende, da udtørringen af råhuset kan påbegyndes tidligere, endvidere efterlader det også minimalt finish til maleren.​

BS FALSE-MONTAGE er ”indstillet” på Frekvensen

JCN Bolig skal opføre en ny del af Musicon hvor BS FALSE - MONTAGE skal være en del af projektet.

​I Roskilde, er Musicon allerede en etableret bydel, med mikrobryggerier, boliger og erhverv.

Musicon ligger på et areal, der tidligere rummede en betonvarefabrik. Området ligger mellem Roskilde dyrskueplads og Roskilde Stadion og fylder ca. 250.000m2.

I den nye del som skal opføres af JCN bolig A/S som totalentreprenør skal BS FALSE - MONTAGE være med til at lukke de 111 nye lejligheder og 3 erhvervslejemål. Boligerne bliver opført i en blanding af 3, 4, 5 og 6 etager og vil variere mellem 63-104 m2. Erhvervslejemålene vil have en størrelse på 430 m2.

BS FALSE - MONTAGE skal montere mere end 2.500 meter pladefals i den nye del af Musicon. Montagen forventes at løbe over ca. 12 uger. En af fordelene ved BS FALSEN 2009, er at den er uorganisk samt har styrker der gør, at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen. Hertil har BS FALSEN 2009 en glat overflade som efterlader et minimalt arbejde til maleren efterfølgende.

Frekvensen, som den nye del er blevet døbt, skal ligge på hjørnet af Rabalderstrædet, Strædet og Rampelyset. Navnet på projektet er Frekvensen – et navn der er i tråd med det musikalske tema for området og forplanter sig i lidt friere kreative rammer for arkitekten i materialeskift, “rytmer” og overgange. Gennem et varieret materialevalg, facadebearbejdning, vekslende højder og tagterrasser opdeles de store bygningsvolumener i mindre enheder. Tegl anvendes som det primære facademateriale og suppleres af skiffer, anodiseret aluminium og partier i træ. (https://www.byggefakta.dk/ugens-projekt/frekvensen)

BS FALSE - MONTAGE på Vintervej med Bytømreren

I Århus V, skal der opføres 71 boliger, og BS FALSE - MONTAGE skal være med til at lukke råhuset

​I den vestlige del af Århus, nærmere betegnet Vintervej, er V2C igang med opførelsen af 71 blandede boliger for bygherre Crescendo. Arkitekt er Luplau & Poulsen Arkitekter og V2C er bygherrerådgiver.

Boligerne skal opføres op til 3. sal.. BS FALSE - MONTAGE skal være med til at sikre de lige linier i byggeriet med montage af BS FALSEN 2009

BS FALSEN 2009 består er en selikatbaseret plade som er uorganisk, har en glat overflade og sikrer minimal finisharbejde til maleren efterfølgende. Ligeledes skal mureren blot følge kanten af BS FALSEN 2009, da vores plade monteres efter mur- og kotemål.

BS FALSEN 2009 er formstabil og vejr betandig, og døre- og vinduesmontage kan udføres direkte i pladefalsen.

Der skal monteres mere end 750 løbende meter BS FALSEN 2009 i de kommende boliger. Hos BS FALSE - MONTAGE er vi stolte og glade for endnu engang at kunne samarbejde med Bytømreren omkring montage af pladefalse. Vores dygtige montører påbegynder deres montagearbejde i uge 51 og arbejdet forventes at løbe over en 4 ugers periode.

Hele byggeriet står færdigt i efteråret 2020.

2019

BO-HUS og BS FALSE - MONTAGE i samarbejde om Tårnbyparken

Der skal opfører 58 boliger i 3,4 og 5 etager. Her skal BS FALSE-MONTAGE montere BS FALSEN 2009.

I Tårnbyparken skal der opføres 58 ungdomsboliger med en samlet størrelse på ca. 3700 m2 hvoraf 450m2 er altangang og skure.

Blokkene skal ligge langs Randkløver Allé og der vil komme i alt 2 boligblokke med henholdsvis 3,4 og 5 etager.

Byggeriet opføres i betonbagmur og dæk, skalmurværk i facade med partielt lette facader og facadepartier, samt en tagkonstruktion som bjælkespær med loft til kip. Bygningen opføres som Bygningsklasse 2015 jf. BR15. (https://www.licitationen.dk/procurement/view/29462/nye_boliger_i_tarnbyparken)

BS FALSE-MONTAGE skal levere og montere mere end 1200 løbende meter pladefals til byggeriet. Montagen forventes at løbe over 7 uger. En af fordelene ved at få monteret BS FALSEN 2009 er at pladen har en glat overflade som forenkler tømrer- og malerarbejdet.

BS FALSEN 2009 består af en specialfremstillet celikatbaseret plade. Pladens styrke gør at døre og vinduer kan monteres direkte i BS FALSEN 2009 så snart cementlimen er tør. Dette medvirker til at råhuset kan lukkes hurtigere og derved udtørres hurtigere.

Stor interesse for innovativ falseløsning

Efter lanceringen af vores nye produkt BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg, har mange aktører i byggebranchen vist stor interesse og videregivet positiv respons

De første ordrer er afgivet hvor vores nye produkt BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg, er implementeret som den valgte falseløsning.

Vi er utrolig glade og positive over den modtagelse som det innovative produkt har modtaget, og er netop nu rundt ved de danske arkitekter, betonfabrikker og entreprenører for at præsentere produktet og processen.

Klare fordele ved BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg

Produktet gør, at pladefalsen kan implementeres i byggeriet indstøbt i betonbagvæggen. Klar til vindues- og dørmontage, samt malerbehandling.

Pladefalsen erstatter samtidig den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet.

Ingen montage på byggepladsen

Grundet pladefalsen er indstøbt, spares der en aktør på byggepladsen hvilket sparer tid og fremskynder projektets endelige aflevering, Hertil bespares indhejs af pladefalse og montagematerialer på etagerne samt bekymringer hvad angår vejrlig og tørretid. Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage hos betonleverandøren, ved elementets ankomst på byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst på pladsen.

Pladefalsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag til bæring af vinduer og døre.

Glat overflade klar til malerbehandling
Dimensioneres til det enkelte projekt
Påmonteret dampspærre
Ungå montage på byggepladsen
Linietab på 0,01 W/mK
Ubrandbart materiale
Leveres med påmonterede afstandsklodser
Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontag

BS FALSE - MONTAGE lukker endnu en bygning i Midgård!

B. Nygaard Sørensen A/S og BS FALSE - MONTAGE har indgået endnu et samarbejde om seniorbofællesskabet Midgård, i Farum

​I maj 2019 blev første spadestik taget til Seniorbofællesskabet Midgård lige i midten af Farum, og det er siden gået rigtig stærkt. Der er allrede opført noget af Seniorbofællesskabet Midgård, og der mangler nu kun at bliver opført bygning C, som allerede er påbegyndt.

I uge 47 ankommer vores dygtige montører på byggepladsen og påbegynder forberedelserne til opsætningen af pladefalsene i uge 48. Der skal monteres mere end 1100 meter pladefalse i Midgård, som forventes at løbe over ca. 5 uger. Med BS FALSEN 2009 sikrer vi lige linjer igennem byggeriet, vores pladefals er uorganisk og kan hverken påvirkes af råd eller svamp.

Vi har tidligere være på byggepladens for at montere vores pladefalse i de allerede opførte bygninger, og er stolte og glade over at have indgået endnu et samarbejde med B. Nygaard Sørensen A/S om at lukke den sidste etape af byggeriet.

Vi takker for ordren og ser frem til endnu et godt samarbejde i Farum.

De sidste BS FALSE monteres!

Der skal monteres ca. 1000 løbende meter pladefalse i blok C ved Risskov Engpark. Der er monteret pladefalse i 2 bygninger. Nu er turen kommet til 3. og sidste etape.

Blot 6 km fra Aarhus midtby ligger Risskov Engpark. Kun 400 meter fra Aarhus letbane, som kan bringe passegere rundt i Aarhus, samt i cykelafstand til Risskov strand, som er en af byens bedste. Ejendommen er bygget i lyse teglsten og med store vinduesrammer, der giver et meget stilfuldt og varieret udtryk.

Materialevalget i lejlighederne er lækkert og skiller sig ud fra, hvad man ofte møder i tilsvarende byggerier. Lejlighederne fremstår lyse og venlige med dejlige rum – alle med et rigtig godt lysindfald. Næsten alle lejligheder har stor terrasse eller altan. (https://www.taurus.dk/risskov-engpark)

Som det står beskrevet ovenfor, er materialevalget i lejlighederne af høj kvalitet, og det gør sig også glædende når det kommer til valget af pladefalse.

JN Construction som BS FALSE - MONTAGE samarbejder med, har valgt at bruge BS FALSEN 2009. Endvidere er montagen udført af vores dygtige og proffsionelle montører. Vi sikrer at pladefalsene er korrekt placeret iht. kotemål og muremål - lige linier i byggeriet.

BS FALSEN 2009 monteres mod bagvægselementet med betonlim samt betonskruer for befæstigelse. BS FALSEN 2009 er klar til vinduesmontage så snart limen er hærdet, og overfladen klar til malerbehandeling. Det bevirker at råhuset kan lukkes og udtørres tidligere.

BS FALSE-MONTAGE lukker plejecenter

Ved Plejecenter Stævnhøj i Taulov bliver der opført 2 nye fløje, og dette giver derved 50% mere plads, BS FALSE-MONTAGE skal montere pladefalsen BS FALSEN 2009 - i samarbejde med Bo Michelsen.

​Første spadestik blev taget af Fredericias borgmester Mandag d. 6 maj, til 2 nye fløje ved plejecenter Stævnhøj. 22 nye boliger bliver det til, når byggeriet står færdigt i midten af 2020.

De 2 nye fløje bliver bygget sammen med den eksisternde del af Stævnhøj, og bliver derfor også muret op i samme røde sten, sammen med grå partier af fiberbeton der tilføjes.

Det er Fredericia Kommune der er bygherre på projektet. Sammen med arkitektfirmaet Vallentin og Haugland skal de 22 nye boliger være foregangsbillede for fremtidige demensplejeboliger. 

Boligerne er specielt indrettet til demente borgere, Der er tænkt meget over alle detaljer, eksempelvis badeværelsernes indretning, hvor sanitet kan hæves og sænkes og greb til at holde fast i aldrig er langt væk. https://vafo.dk/artikel/klar-om-12-m%C3%A5neder-badev%C3%A6relser-til-demente-l%C3%B8ftes-op-til-et-nyt-niveau

BS FALSE MONTAGE og Bo Michelsen har indgået et samarbejde på projektet, hvor BS FALSE MONTAGE skal montere mere end 370 løbende meter pladefals.

BS FALSEN 2009 består af en selikatbaseret plade, der er 100% uorganisk, kan ikke angribes af svamp eller råd og er i ubrandbart materiale.

Pladefalsen bliver fuldlimet i betonelementets fulde bredde samt pladens fulde længde og bliver hertil fæstnet med betonskruer.

BS FALSE MONTAGE starter montagen i uge 42 og forventer en montagetid på 3 uger på den første fløj,

Danmark rundt med BS FALSE

Vores produktsortiment er fordoblet, vi har udviklet nye måder at bruge pladefalsen på, og vi vil så gerne fortælle om alle vores nye tiltag

Vi bruger i øjeblikket en helt masse tid ved BS FALSE - MONTAGE/ BS BYGGESERVICE på, at køre rundt i Danmark, for at besøge arkitekter, betonstøberier samt entreprenører for at fortælle om vores produkter.
Vi har tidligere være rundt for at fortælle om vores pladefals BS FALSEN 2009 samt BS INDSTØBNINGSFALSEN. Allerede dengang, lovede vi de forskellige arkitekter, støberier og entreprenører at vi ville komme igen, når vi havde noget nyt og innovativt lige på trapperne.
Det er så nu! Vi er nu klar med:
BS FALSEN Z - Klik her for at læse mere om produktet
BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg - Klik her for at læse mere om produktet
Så er du nysgerrig på, at høre mere om vores nyeste tiltag, produkter, udvikling samt innovation, vil jeg meget gerne fortælle om det, så kontakt mig endelig.


Rune Hvidberg - Salgskonsulent - Tlf.: 26270665 - rune@bsbyggeservice.dk
Jeg ser meget frem til at kunne aflægge jer et besøg.

BS FALSE og JN Construction lukker Hjørnehuset

BS FALSE skal levere mere end 430 meter pladefals til JN Construction. BS FALSEN 2009 skal monteres i Hjørnehuset i Kolding

Torsdag d. 13. Juni blev der taget hul på projekt Hjørnehuset på Birkemose allé i Kolding, Det 1500m2 store konturhus kommer til at danne ramme for 50 arbejdspladser samt mødelokaler, konference- og kursuslokaler.

Det er den lokale entrepnør JN Construction der skal opføre det nye kontor domicil tæt ved motorvejen i Kolding. Det er P+P arkitekter samt ingeniør Oluf Jørgensen der står bag tegningsmaterialet.

BS FALSE MONTAGE skal levere og montere 439 løbende meter pladefalse til Hjørnehuset, som skal monteres fra uge 43. Montagen forventes at løbe over 3 uger.

Umiddelbart efter BS FALSE har afsluttet montagen påbegyndes vindues- og dør montagen. En af fordelene ved BS FALSEN 2009 er, at vindues- og dørelementer kan monteres direkte i vores plade, når limen er hærdet. Derfor kan råhuset lukkes tidligere hvilket er en stor hjælp til det indvendige arbejde.

Mureren kan følge kanten af falsen og være sikker på lige linjer i byggeriet, hertil vil der være minimal finisharbejde til maleren.

BS FALSEN 2009

  • Direkte linjetab på 0,01W/mK
  • Formstabil
  • Kan ikke påvirkes af fugt og udtørring
  • Kan ikke angribes af råd.
  • Leveres i opskåret længer
  • Monteres inde fra.

Vi takker JN Construction for orderen og ser frem til endnu et godt samarbejde.​

BS FALSEN 2009 implementeres i Vonsild Skole

Vonsild Skole skal have implementeret BS FALSEN 2009 - i samarbejde med Entreprenør Anton Knudsen

Vonsild Skole skal udvides sammen med Specialcenteret. Tilsammen skal de understøtte behovet for kreativitet, innovation, samarbejde og kommunikation.

”Jeg synes, det nye byggeri i høj grad sætter en ny standard for skolebyggeri. En standard der er visionær og peger fremad mod fremtidens skole. En skole, der får mulighederne for i den grad at leve op til skolereformens intentioner”, udtaler Skoleleder Peter Nordby, som har siddet med i bedømmelsesudvalget, og glæder sig over den valgte løsning. (http://rubowarkitekter.dk/?projekter=vonsild-skole&rubowtax=1798)

BS FALSEN 2009 skal monteres i skolens nye bygninger. Montagearbejdet begyndte tilbage i uge 33, hvor i alt 600 løbende meter pladefals skal leveres og monteres til projektet.

Et godt samarbejde med Anton Knudsen har resluteret i at der ikke har være nogle større udfordringer eller forsinkelser ved montagen af BS FALSEN 2009. I uge 39 skal de sidste false monteres samt det sidste finish arbejde skal udføres.

Hos BS FALSE - MONTAGE er vi stolte af endnu engang at kunne aflevere et kvalitetsprodukt til endnu et kvalitetesprojekt.

Vi takker Anton Knudsen for et godt samarbejde.​

Klare fordele ved indstøbte pladefalse i betonelementer

Der er nu et nyt alternativ til påstøbte betonfalse, samt montage af pladefalse på byggepladsen

BS FALSEN Z - Indstøbning i bagvæg

Dette innovative og energi-rigtigte produkt gør nu, at pladefalsen kan implementeres i byggeriet indstøbt i betonbagvæggen. Klar til vindues- og dørmontage, samt malerbehandling.

Pladefalsen erstatter samtidig den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet.

Pladefalsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og eventuelle konsolbeslag til bæring af vinduer og døre.

  • Glat overflade klar til malerbehandling
  • Dimensioneres til det enkelte projekt
  • Påmonteret dampspærre
  • Klar til montage af døre og vinduer​
  • Linietab på 0,01 W/mK
  • Ubrandbart materiale
  • Leveres med påmonterede afstandsklodser
  • Kræver ikke yderligere vinkler eller beslag til vindues- og dørmontag

BS FALSE - MONTAGE og Dansk Boligbyg i endnu et samarbejde

Der skal monteres pladefalse, BS FALSEN 2009, i Brahes Bakke i Horsens. 72 boliger skal opføres af Dansk Boligbyg A/S.

I de naturskønne omgivelser ved Bygholm sø i Horsens, nærmere betegnet Bygholm Bakker, vil der når området er færdigbygget være op mod 1000 boliger. Disse placeret i små og store enklaver, som øer i det bølgede landskab. Hele området vil være omgivet af smukke grønne områder der indeholder bl.a. en gravhøj samt andre kulturhistoriske levn.

Dansk Boligbyg skal stå for byggemodning og opførsel af 72 boliger på Brahes Bakke. Hertil skal BS FALSE – MONTAGE A/S levere og montere mere end 2800 meter pladefalse. Ligeledes skal vores specielle bundopbygning også leveres og monteres på projektet.

BS FALSEN 2009, skal monteres fra uge 40 og forventes af løbe over 8 uger. 

Vi takker Dansk Boligbyg for ordren, og ser frem til det gode samarbejde.​

BS FALSEN Z Indstøbning i bagvæg - Luk råhuset tidligere

Montering af døre og vinduer kan nu foregå tidligere i byggeriet - allerede ved elementfabrikken eller på stueniveau på byggepladsen

BS FALSEN Z INDSTØBNING BAGVÆG er en nyudviklet falseløsning til indstøbning i bagvægs-betonelementer. Pladefalsen erstatter den traditionelle udsparingskasse af træ eller stål, derved skal der ikke opbygges yderligere udsparing og der er ingen spild efter elementet er afformet.

Pladefalsen leveres med påmonterede indstøbningslister, isoleringsbånd, BS-støttevinkler, dampspærre og konsolbeslag til bæring af vindues- og dørlaster.​

Indstøbningsliste samt stålbeslag indstøbes i bagvægselementet, og låser derved pladen. Når elementet er afhærdet fjernes magneter og støtteplader. Dette efterlader den færdige pladefals på det færdige hulmål. Klar til malerbehandling og tømrer

Montage af døre og vinduer

Vindues- og dørelementer kan monteres tidligere, da der nu er mulighed for montage hos

betonleverandøren, ved stueniveau på byggepladsen eller traditionel montage når elementet er færdigrejst på pladsen. - BS FALSEN Z INDSTØBNINGBAGVÆG er klar til vindues- og dørmontage efter støbning af betonelementet.

Døre og vinduer monteres direkte i BS FALSEN Z INDSTØBNING BAGVÆG, uden brug af yderligere vedhæftninger eller vinkelbeslag. Der medfølger afstandsklodser til vinduesmontagen. Disse sikrer en ensartet fuge omkring vindues- og dørelementer. Ved brug af pladefalse i bund af vinduer/døre optager de indstøbte konsolbeslag vindues- eller dørelementets laster.

Ønsker du et møde omkring BS FALSEN Z Indstøbning, om et af vores andre produkter eller ønsker du mere information besøg vores hjemmeside www.bsfalsemontage.dk

BS FALSEN 2009 implementeret i Tøjsbo

Endnu et samarbejde med NJ Gruppen har ført BS FALSE - MONTAGE til Tøjsbo ungdomsboliger i Odense hvor vi monterer pladefalse

Tøjsbo Ungdomsboliger i Odense har fået implementeret BS FALSEN 2009. Over 570 meter pladefals skal monteres i de nye ungdomsboliger som bliver opført i den centrale del af Odense nær banegården og centrum.

De 577 meter pladefals bliver monteret indefra uden brug af stillads eller lift. På CASer vores nye specielle bundløsning monteret, hvilket gør det muligt at støbe gulvet helt ud til kanten af pladefalsen i en blivende løsning, som samtidig kan tage trykket fra vinduerne. Under bundfalsen findes vores konsolbeslag fra Simpson Strongtie til at bære vægten af hele vinduespartiet. Falsen bliver fuldlimet mod elementet med betonlim i pladens fulde længde og hæftes herefter fast med betonskruer.

Vores specialfremstillede celikatbaserede pladefals er af ubrandbart materiale, 100% uorganisk og kan dermed ikke angribes af svamp ligesom den ikke kan binde fugt. BS FALSEN har et direkte linjetab på 0,01 W/mk. Vores specialfremstillede ​plade har en styrke, der bevirker at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen.

NJ Gruppen er entreprenør på projektet, og har indgået aftale med BS FALSE MONTAGE omkring montering af pladefals - Vi takker for endnu et godt samarbjede​

BS false - montage i samarbejde med CASA

CASA har implementeret BS FALSEN 2009 i VIA university College på den gamle slagterigrund i Horsens

BS FALSE - MONTAGE skal montere mere end 3900 lbm. pladefals i den kommende uddannelsesbygning til VIA university College. Ligeledes er der blevet leveret pladefalse til betonfabrikken da der anvendes BS INDSTØBNINGSFALS i sandwichelementerne. Leveret af Ambercon til det 16 etager høje innovationshøjhus.

Der opstartes falsemontage i den første del fra uge 29, hvor vores montører skal følge elementmontagen rundt.

VIA´s nye Campus Horsens skal stå indflytningsklar i sommeren 2021. Det centralet beliggende og topmoderne hus kommer til at ligge blot et stenkast fra banegården og

busstationen. Campussen kommer til at rumme mere end 20 forskellige uddannelser samt de forskningscentra og øvrige aktiviteter som VIA idag har andet steds i Horsens.

Det er CASA, der er entreprenør på byggeriet af VIAs nye Campus Horsens, som

arkitektfirmaetC.F. Møller har tegnet.

Byggerietaf den nye Campus Horsens blev godkendt af Folketingets finansudvalg i december 2017 – efter salg af den nuværende campus Horsens til CASA og samtidig med enbeslutning i VIAs bestyrelse om at investere mere end 50 millioner kroner over de næste fem år i at få uddannet flere diplomingeniører til de danske virksomheder.

Investeringen betyder, at VIA etablerer flere nye dansksprogede diplomingeniøruddannelser i blandt andet Horsens, ligesom der bliver oprustet på forskningsområdet.

(https://www.via.dk/om-via/presse/artikler/foerste-spadestik-19-juni-til-ny-campus-horsens)

Vi takker for endnu et godt samarbejde med CASA

​​

BS FALSE er i centrum i Virum bymidte

BS FALSE og HME A/S Byg & Entreprenør har indgået samarbejde på den gamle posthus grund i Virum bymidte

I Marts 2020 skal den gamle posthus grund i Virum bymidte være omdannet til 19 nye lejligheder i 2 etager samt butikker. Det er Rema Butikudvikling som er bygherre der sammen med Skovhus Architects har udviklet og tegnet projektet hvor BS FALSE 2009 er implementeret. Vi har indgået samarbejde med HME A/S Byg & Entreprenør. på sagen.

Der bliver leveret og monteret mere end 1000 løbende meter pladefals i de 19 lejligheder samt butikker. Vores møntører er opstartet på pladsen og skal sikrer at linier og mur-mål følges i byggeriet ved montage af pladefalsen i samarbejde med de andre aktører på byggepladsen

BS FALSEN 2009 bliver fuldlimet i beton bagvægselementet samt skruet fast med montageskurer for at forsætte vores 10 årige suscess uden revne. Når montagelimen er tør, kan tømeren montere døre og vinduer samt mureren kan påbegynde murerarbejdet ved blot at følge kanten af BS FALSEN 2009.

Vi takker for det gode samarbejde på pladsen.

Læs mere om projektet her

BS FALSEN 2009 - Mere end bare en pladefals!

At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et element rå-hul, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk. BS FALSE – MONTAGE sikrer det rigtige produkt, til den rigtige tid, og montage med stor omtanke for byggeriets andre processor.

Opretning af tolerancer for elementmontage og støberi
Ved dimensionering til BS FALSEN 2009 skal der fratrækkes 25 mm. I hver side af vindues/ dørhullet hvor pladefalsen skal monteres i betonelementet.

Selve pladefalsen fylder 12 mm. hvortil der yderligere monteres 13 mm. limfuge til opretning og vedhæftning (= 25 mm.). Denne limfuge kan hermed anvendes til opretning af små tolerancer der er opstået fra element-støberiet og montagen. BS FALSEN 2009 monteres af BS FALSE – MONTAGE´s dygtige og oplærte montører, som sikrer byggeriets linjer og beton- pillemål ved opretning af rå-hullerne på byggepladsen.

Vi afsætter pladefalsene efter murer-mål
Afsætning af BS FALSEN 2009 sker iht. arkitektens kotemål, murermål og pillemål. Dette sikrer ensartede linjer i byggeriet, og ved muret byggeri sikrer vi at pladefalsene er monteret så bund- side- og overliggerfals passer med murværket. BS FALSE – MONTAGE monterer pladefalsene umiddelbart lige efter råhus-montagen, og mureren kan trygt stole på, at de færdige hul-mål passer når vi er færdige med vores arbejde.

BS FALSEN 2009, skal forenkle tømrerens montage
Pladefalsene bliver monteret indenfor et færdig hul mål på +/- 5mm., til tømmerens vindues og dørmontage. BS FALSE – MONTAGE sikrer at BS FALSEN 2009 er monteret i lod og vage, sidefalsene passer på færdighul mål, og højderne er laser-nivileret ud efter afsat metermærke pr. etage. Alt dette sikrer ens fugeafstand mellem pladefals og karm. Vinduer og døre monteres direkte ind i BS FALSEN 2009, hertil monteres der afstandsklodser på pladefalsene som anvendes ved fastgørelse af elementerne.

Ved vindues og dørhuller, hvor der monteres bundfalse, monteres der typisk også konsolbeslag/ vinduesbærebeslag. Disse leveres og monteres også af BS FALSE – MONTAGE. Beslagene sikrer en god og stabil bæring af vindues og dørelementer, og monteres under elementets lodposter. Hermed skal tømreren ikke optage laster nogen andre steder end i bund-pladefalsen.

JCN Bolig og BS False

BS FALSEN 2009 er blevet leveret og monteret i Lupinhaven, JCN Bolig

BS FALSEN Montage har været så heldige at levere og montere BS FALSEN 2009 til JCN Bolig, Lupin Haven.

Vi har igennem årene haft mange projekter med JCN Bolig, dette er deres første på

Sjælland. Vi takker for det gode samarbejde med JCN Bolig på sagen, og vi ser frem til det næste.

Lupinhaven omfatter tre punkthuse i fire etager med i alt 58 boliger. 36 familieboliger og 22 et-rums boliger med tilhørende fællesrum. Bygningerne fremstår med facader i gule

mursten, indeliggende altaner og med fladt tag. Husene har centralt placeret trapperum med elevator. Der er etableret grønne områder samt 48 parkeringspladser.

JCN Bolig overtog i januar i år byggeriet af karrébebyggelsen Orienten i Københavns Nordhavn. Det skete efter, at den oprindelige entreprenør, Daurehøj Erhvervsbyg, gik

konkurs i december sidste år.

(https://www.building-supply.dk/article/view/664575/jcn_bolig_faerdig_pa_sit_forste_store_projekt_pa_sjaelland)

  • Glat overflade kar til malerbehandling
  • Dimensioneres til det enkelte projekt
  • Påmonteret dampspærre
  • Klar til montage af døre og vinduer
  • Linietab på 0,01W/mK
  • ubrandbart material

BS FALSE i endnu et samarbejde med Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg og BS FALSE - MONTAGE er i fuld gang i Sukkerkvarteret, Odense

Det gamle sukkerkogeri i Odense bliver bygget om til erhverv og boliger.

BS FALSE har i samarbejde med Dansk Boligbyg udarbejdet en aftale for montering af BS FALSEN 2009 i hele byggeriet. I alt skal der monteres mere end 500 lbm pladefals.

BS FALSEN 2009, er perfekt til brug i både nybyg og renovering da den har et direkte linjetab på under 0,01W/mK,, er formstabil, bliver ikke påvirket af fugt eller udtørring og kan ikke angribes af råd eller svamp da den er 100% uorganisk.

Den specialfremstillede fals består af en selikatbaseret plade samt isoleringsbånd og stabile stål vinkler. Pladen har en styrke der gør, at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen.

-

Odenses gamle sukkerkogeri, opført i 1873, omdannes til boliger.

Sukkerkogeriet var i drift indtil 1970 og har senest dannet ramme om Odense Teater, som forlod de gamle bygninger til fordel for nybyggeriet Odeon omkring årsskiftet 2016/17.

I projektet er der taget særlige hensyn for at sikre, at bygningernes arkitektur, facader og vinduespartier bevares i videst mulige omfang. Indvendigt bliver alt til gengæld som nyt.

Ombygningen skaber plads til 69 boliger fra 50 til 124 kvadratmeter, alle med enten altan eller tagterrasse, fordelt på tre bygninger; "Teaterbygningen", "Sukkertoppen" og "Atelierboligerne

(https://www.licitationen.dk/project/view/1331/sukkerkogeriet_boliger)

Vi takker for endnu et godt samarbejde med Dansk Boligbyg

BS FALSEN Z

Den nyudviklede pladefals med påmonteret dampspærre

Vi har udviklet en ny type pladefals med påmonteret dampspærre efter stigende efterspørgesel fra arkitekter, konsulenter og bygherre.

Den er udviklet efter samme princip som BS FALSEN 2009. Den skal kunne monteres inde fra, uden brug af lift eller stilas. Den skal være af samme kvalitet som BS FALSEN 2009. Den skal kunne opfylde de krav som vi har, og ikke mindst, de krav som arkitekterne og bygherrerne har.

Det har været en lærerig process at udvikle BS FALSEN Z, og vi er blevet klogere på mange områder igennem udviklingsprocessen, og vi har ændret retning flere gange for at kunne leve op til vores egne strenge krav.

Vi er stolte af at kunne levere et godt produkt, og vi ser frem til at kunne levere BS FALSEN Z til endnu flere byggesager.

  • Glat overflade kar til malerbehandling
  • Dimensioneres til det enkelte projekt
  • Påmonteret dampspærre
  • Klar til montage af døre og vinduer
  • Linietab på 0,01W/mK
  • ubrandbart material

2018

Vi er kommet på LinkedIn, så besøg endelig vores profil, og følg os gerne. Vi vil løbende, ligesom på vores Facebook profil​, opdatere med nyheder fra kontoret, produktionen samt fra byggerierne, vi er med i.

Ligeledes har vi fået lavet en brochurer som fortæller lige om hvem vi er, hvad vi kan og ikke mindst om vores produkter. (klik på vores logo til venstre)

Montage af BS FALSEN 2009

​Vi har været ude for at filme processen i at montere false for at give jer et bedre indblik i vores og ikke mindst vores montørers dagligdag.

Den lille videosekvens herunder har taget ca. 3 timer at optage, men takket være Time Laps er det forkortet til ca. 1 minut. Selv vores dygtige montører, Johan og Dennis, som ses i videoen, er imponerede over tempoet, de kan montere i – i hvert fald på video.

Falsene bliver monteret i et hus af Lasse Larsen Huse ved Aarhus. Alle vindues- og dørlysninger i huset er monterede på ca. dag.

Vi monterer vores false, efter at betonelementerne er blevet rejst. Tømreren kan, efter at falsene er monterede, isætte vinduer og døre, og mureren kan påbegynde murerarbejdet og blot følge kanten af falsen.

Vi har igennem mange år haft et godt samarbejde med Lasse Larsen Huse, og vi monterer i 25 huse om året forskellige steder i landet. Vi håber selvfølgelig på et fortsat godt samarbejde i de kommende år.

Tak til Johan og Dennis for, at vi måtte filme deres arbejdsdag og få et indblik i udførslen

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Ceres Byen i Aarhus har implementeret BS FALSEN 2009

​A. Enggaard har valgt at bruge BS FALSEN 2009 i 1.100 boliger på Ceres-grunden.​

I Ceres Byen i Aarhus har BS FALSE MONTAGE monteret pladefalse i de 1.100 nyopførte boliger. Boligerne giver et befolkningsgrundlag på ca. 2000 mennesker.

Der er i alt monteret over 3.100 meter pladefalse i de nyopførte bygninger. BS FALSEN 2009 er med til at sikre byggeriets linjer. Hertil kan dør- og vindueselementer monteres direkte i pladefalsen umiddelbart efter montagen. Pladefalsen er formstabil og kan ikke angribes af råd eller fugt og er opbygget af uorganisk materiale og er ikke-brændbar.

I sammenhæng med Ceres Byen ligger VIA University College, og her er der også leveret false. I boligerne er BS FALSEN monteret på pladsen af vores dygtige montører, hvor der i VIA University College er indstøbt BS INDSTØBNINGSFALSEN direkte fra betonvarefabrikken.

Vi har for nylig været oppe at tage et par billeder af vores dygtige montører, Jan og Dennis, der er i gang med at montere pladefalse. Som det ses på billederne, bliver der brugt rigelige mængder lim for blandt andet at fæstne pladefalsen, men ikke mindst for at korrigere og justere BS FALSEN 2009, så linjer og lysninger sidder præcist og er udfyldte. Det bliver gjort med stor præcision med tanke på det endelige resultat og finish.

Ceres Byen er i alt 140.000 m2, hvoraf 40-50.000 m2 skal være boliger.

2017​

2017

BS FALSEN 2009 - Den lige linje i byggeriet

​BS FALSEN 2009 er leveret og monteret i Teglbroen på Teglholmen, København i samarbejde med V8 Construction​. BS FALSEN 2009 er leveret og monteret i Teglbroen på Teglholmen, København i samarbejde med V8 Construction

​Vi har været en tur forbi det færdige byggeprojekt, Teglbroen i København. Et flot og færdigt byggeri vi er stolte over at have deltaget i.

BS FALSEN 2009 er monteret i Teglbroen. En silikatbaseret plade som er formstabil og ikke bliver påvirket af fugt. Hertil er pladen fremstillet af 100% uorganisk og ikke brændbart materiale.

BS FALSE – MONTAGE´s dygtige og erfarende montører bruger mange ressourcer på korrekt afsætning af byggeriets linjer, murermål og kote mål inden opsætning af selve pladefalsen. Efter endt montage kan mureren trygt følge false-montagens isætninger og tømreren kan montere vindues- og dørpartier i korrektplacerede færdige hulmål.

Billedet viser det flotte endelige resultat og vi takker V8 Construction for endnu et godt samarbejde på denne sag.

Fakta om byggeriet:

  • 177 boliger
  • 17.000 kvm
  • Over 4,7km BS FALSEN 2009
  • Indflytningsklar fra 1 dec. 2017

2017

​BS FALSE - MONTAGE i samarbejde med Enemærke & Petersen​

Den Grønne Fatning, opføres af Enemærke & Petersen. 244 boliger til en værdi af 313 millioner kroner - BS FALSEN 2009 er implementeret i projektet.​

Selvom Den Grønne Fatning ligger tæt på storbyen, er dyrelivet rigt i og meddet ikke ligger langt fra nogle af Herlevs skønne naturområder, Smørmosen og Fedtmosen.

Byggeriet i Herlev er i fuld gang og monteringen af de knapt 7km BS FALSEN 2009 påbegyndte i uge 28 2017. Der udføres løbende kvalitetskontrol på de monterede pladefalse og der kører et tæt samarbejde om proces og udførsel af pladefalse-entreprisen.

Dør- og vindueselementer kan monteres direkte i BS FALSEN 2009, hvilket gør at råhuset kan lukkes i et tidligt stadie og hermed sikrer en bedre fremgang på indvendige arbejder.

Projektet er tegnet af Mangor & Nagel A/S og Norconsult A/S som ingeniør.

Byggeriet består af 37 ejerboliger, samt 162 familieboliger og 45 ungdomsboliger til udlejning.

For yderligere information, referencer og beskrivelser vedrørende BS FALSEN 2009, besøg vores hjemmeside på bsfalsemontage.dk

Fakta om BS FALSEN 2009:

  • Linjetab på 0.01 W/mK
  • Formstabil pladefals i uorganisk materiale
  • Ikke brændbart materiale
  • Bliver ikke påvirket af fugt eller udtørring og kan ikke angribes af råd eller svamp

Fakta om byggeriet:

2017

Arkitektonisk, moderne og BS FALSEN 2009

De 46 eksklusive lejligheder i Udsigtsparken i Irmabyen er, fra arkitektens side, tegnet med fokus på et stilrent udtryk og moderne linjer.

For at skabe den rigtige afslutning i de eksklusive lejligheder, er BS FALSEN 2009 det perfekte valg, da produktet giver rene linjer i facaden og en skarp indvendig afslutning til malerbehandlingen. Løsningen sikrer hertil ensartet fugeafstand mellem pladefals og vindues- og dørelementet.

Pladefalsen består af et specialfremstillet silikatbaseret uorganisk materiale. Styrken af pladen gør, at døre og vinduer kan monteres direkte i pladefalsen. BS FALSEN2009 optager brugs- og vindlaster fra de store glaspartier.

Sammensætningen af materialer gør at linjetabet er helt nede på 0,01 W/mK.

I Udsigtsparken får du en bolig, hvor der er tænkt over detaljerne. Her er fantastiske lysindfald fra de gennemlyste boliger, der går fra øst til vest eller nord til syd. (http://irmabyen.dk/udsigtsparken.)

Monteringen af de 1800 meter pladefals påbegyndte i uge 19 og er nu i den afsluttende fase. Vi takker NJ Gruppen for det gode og effektive samarbejde på sagen.

2017

BS FALSEN 2009 implemteret i urbant byggeri - Hotel Firkanten Skælbækgade

Hotel Firkanten i Skælbækgade, har fået monteret BS FALSEN 2009.

Dette resultere i en skarp indvendig finish og den rigtige energimæssige løsning.​

​Der skal monteres mere en 3100 løbende meter BS FALSEN 2009 i Hotel Firkanten. Dette kræver stor planlægning, helt fra opmåling og dimensionering af arkitektmaterialet til produktionen af pladefalsene i Gylling, til fragt og montage af selve pladefalsen.

BS FALSEN 2009 monteres i alle vindues og dørlysninger og sikre hermed ensartet finish og den energirigtige løsning. Samtidig lukkes råhuset tidligt hvilket medfører indvendigt arbejde kan påbegyndt hurtigere.

Falsemontagen er i fuld gang på pladsen. Vi kører en godt og tæt samarbejde med EK Entreprise samt de øvrige udførende entrerenører på pladsen.

Det tager 4 montøre mere end 3 måneder at montere alle 3100 meter samt udførse l af kvalitetssikring.

Montagen er påbegyngt i uge 40, og forventes afsluttet i slutningen af januar 2018.

Fakta omkring byggeriet

  • Bygherre/ordregiver: Halmtorvet 29 A/S
  • Bygherrerådgivere: Tetris A/S
  • Bygningsarkitekt: Danielsen Architecture
  • Ingeniør: Alectia A/S
  • Entreprenør: Einar Kornerup
  • Status: Under hovedprojektering, forventes færdigt februar 2018
  • Areal: 4000 m² hvoraf hotel gårdrum er 1200 m²

Adresse:

​BS Falsen ApS

Malskærvej 3, Malskær
​8300 Odder​

E-mail: info@bsbyggeservice.dk

CVR: 38602349


​Privatlivspolitik​ »

Kontakt os her:

86 55 21 02

Find os på kort:

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke