Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Marts ´14​

​BS FALSEN 2009 i Kolding Sundhedscenter

21. marts 2014 - Medlemsnyhed

I samarbejde med Hoffmann A/S monteres BS FALSEN 2009 i det nye Kolding Sundhedscenter. Sundhedscentret vil skabe rammen om Kolding Kommunes sundhedspleje, sundhedsfremme samt dele af genoptræningen.

False-montagen er godt i gang i Kolding.

Stueplan + 1 sal, er nu afsluttet og sidste etage påbegyndes i uge 14.

Der bliver i alt leveret og monteret næsten 1000 løbende meter BS FALSEN 2009 til denne sag, og vi takker Hoffmann A/S for et godt samarbejde.

BS FALSEN 2009

  • Har er direkte linie tab under 0,01 W/mk
  • Er vejrbestandig og formstabil
  • Indeholder ingen træ-spåner
  • Ubrandbart materiale
  • Har en glat overflade
  • Klar til malerbehandling
  • Formindsket varmetab
  • Forenkler tømrer- og malerarbejde og giver besparelse

Om Projektet:

Bygherre - Kolding Kommune

Bygherrerådgiver - Grontmij A/S

Arkitekt/Rådgiver - GPP Arkitekter A/S

Ingeniør/Rådgiver - Alectia A/S

Kontraktform - Totalentreprise

Projektadresse - Skovvangen 2, 6000 Kolding

Fra Hoffmann.dk

Kolding Sundhedscenter er et nyt sundhedscenter, der ligger direkte ud til parkeringspladsen med stor synlighed fra Kolding Sygehus. Det store glas­parti danner ramme om det centrale torv og udtrykker en klar indbydelse til både besøgende og personale. Bygningen er placeret nord/syd og dermed langs med fredskoven, så de fleste rum får udsigt til naturen. Bygningen har begrønnede tagterrasser, der inviterer til udeaktiviteter oppe på etagerne og trækker det grønne lys ind i bygningen i dualisme med skoven.

Med udgangspunkt i den helende arkitektur er projektet skaleret og indrettet åbent, lyst og med en venlighed i indretning og materialitet, der skaber over­blik, ro og tryghed.

Det rumlige hierarki er meget overskueligt og der er særlig fokus på de brugerrelaterede områder.

Torvet er et rumligt forløb, der både samler og formidler overgangene til centerets forskellige afdelinger. Rummet udvides med balkoner og skaber således overblik fra stueplan og op igennem alle etager og lyset får mulighed for at komme dybt ind i bygningen. Det centrale torvs placering og udbredelse i bygningen giver små gangafstande på alle etager og der opnås stor nærhed for alle aktiviteter.

Opgaven blev vundet i totalentreprisekonkurrence som det projekt af 5 mulige, som bedst levede op til bygherrens og brugernes forventninger indenfor en angivet budgetramme.

Bygningen lever op til lavenergiklasse 2015 og udføres samtidig i gedigne og velkendte materialer, som eksempelvis murede facader, med lave vedlige­hold­elsesomkostninger.​

BS FALSEN i svanemærket byggeri i København

7. marts 2014 - Medlemsnyhed

I samarbejde med Wibskov & Rasmussen A/S og NCC har vi leveret og monteret over 1200 løbende meter pladefalse type BS FALSEN 2009, i 38 eksklusive lejligheder beliggende centralt i København.​

BS FALSE- MONTAGE opstartede montagen i december 2013. Byggeriet er opført fra kælder til 6 sal. og indenholder private boliger og erhvervsdel.

Energivenligt byggeri

Krøyers Plads danner ramme om Danmarks første Svanemærkede lejligheder, som betyder bedre indeklima og lavere energiforbrug.

Lejlighederne overholder energikravene i BR15, alle anvendte materialer er detaljeret beskrevet, og der er styr på vugge-til-grav processen.

BS FALSE - MONTAGE har nu afsluttet montagen, og vi takker WIBSKOV & RASMUSSEN og NCC for et godt samarbejde på sagen.

Læs mere om BS FALSEN 2009

Entreprenør NCC Constrution

Arkitekt Vilhelm Laurtitzen A/S & Cobe Arkitekter A/S

Ingeniør COWI A/S & NCC Construction, Teknik

Fra NCC:

Krøyers Plads byder på helt enestående og eksklusive ejerlejligheder i hjertet af København; her får du byens bedste beliggenhed, arkitektur i international klasse og en udsigt ud over det sædvanlige. Lejlighederne på Krøyers Plads er i ét eller to plan i størrelsen 111-269 kvm med op til fire soveværelser, privat p-plads og egen altan eller terrasse med en fantastisk udsigt til bl.a. Skuespilhuset, Nyhavn, Custom House, Ofelia Beach, Knippelsbro og Holmens Kanal.

læs mere her...: http://www.ncc.dk/ledige-boliger/sog-bol...​

INFO​

BS FALSE - MONTAGE / BS BYGGE - SERVICE 

CVR: 28497555 / CVR: 38602349

ADRESSE

Malskærvej 3, Malskær

8300 Odder