Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Januar ´12​

BS FALSEN 2009 i rundt Passiv-byggeri, i Gistrup

B. S. FALSE - MONTAGE

24. januar 2012

I samarbejde med Ole Grøndlund A/S er BS FALSEN 2009 implementeret i 36 alm. boliger samt tilhørende serviceareal. Byggeriet finder sted i Gistrup, nær Aalborg.​

Byggeriet er i fuld gang i Gistrup, og herunder pladefalse-montagen.

Denne byggesag har været spændende og udfordrende, da der fra starten er stillet store krav til lufttætning samt krav, hvad angår passiv-byggeri. Hertil er alle ydervægge støbt i special-forme/ buede-forme, hvilket danner rammerne om dette runde byggeri.

Dette bevirker at alle pladefalsene skal tilrettes til elementet, ved det enekelte vindues eller dør-hul. Vinduer og dører monteres direkte i pladefalsene af tømrerne på pladsen. Falsene støder, i denne sag, ud mod en pudset facade. Vi takker Ole Grønlund A/S, samt Arkitekt Firmaet NORD for et godt samarbejde på sagen.​

Aalborg Kommune udbød i marts måned 2010 et projekt til 36 almene boliger til sindslidende, med tilhørende serviceareal i konkurrence til 3 boligorganisationer.

Boligforeningen Vanggården vandt opgaven med et hold bestående af Arkitektfirmaet NORD, Ingeniørfirmaet Frandsen & Søndergaard K/S og Landskabsarkitekt Willy Rosseel. Passivhus.dk er desuden tilknyttet som konsulent til projektet.

Huset opføres så det overholder kravene til både lavenergi klasse 1 og til passivhus.​

INFO​

BS FALSE - MONTAGE / BS BYGGE - SERVICE 

CVR: 28497555 / CVR: 38602349

ADRESSE

Malskærvej 3, Malskær

8300 Odder