Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

NYHEDER 2018

​Montage af BS FALSEN 2009

Vi har været ud for at filme montageprocessen, for at give et indblik i vores montørers dagligdag.

Vi har været ud for at filme processen i at montere false for at give jer, et bedre indblik i vores og ikke mindst vores montørers dagligdag.

Den lille videosekvens herunder, har taget ca. 3 timer at optage, men takkede være Time Laps, er det forkortet til ca. 1 minut. Selv vores dygtige montører Johan og Dennis som er i videoen, er imponeret over tempoet de kan montere i, i hvert fald på video 😊

Falsene bliver monteret i et Lasse Larsen Hus ved Aarhus, alle vindues og dørlysninger i huset, er monteret på ca. dag.

Vi monterer vores false efter at betonelementerne er blevet rejst. Tømrer kan efter falsene er monteret isætte vinduer og døre, samt mureren kan påbegynde murerarbejdet, og blot følge kanten af falsen.

Vi har igennem mange år haft et godt samarbejde med Lasse Larsen, og vi monterer i 25 huse om året forskellige steder i landet, og vi håber selvfølgelig på et forsat godt samarbejde i de kommende år.

Tak til Johan og Dennis, for at vi måtte filme deres arbejdsdag, og få et indblik i udførslen.​​

Ceres byen i Aarhus har implementeret BS FALSEN 2009

A. Enggaard har i 1.100 boliger på Ceres grunden valgt at bruge BS FALSEN 2009.

​I Ceres byen i Århus har BS FALSE MONTAGE monteret pladefalse i de 1.100 nyopførte boliger. Boligerne giver et befolkningsgrundlag på ca. 2000 mennesker.


Der er i alt monteret over 3.100 meter pladefals i de nyopførte bygninger. BS FALSEN 2009 er med til at sikre byggeriets linjer. Hertil kan dør- og vindueselementer monteres direkte i pladefalse umiddelbart efter endt montage. Pladefalsen er formstabil og kan ikke angribes af råd eller fugt, er opbygget af uorganisk materiale og er ubrandbar.


I sammenhæng med Ceres Byen ligger VIA University College, her er der også leveret false. I boligerne er BS FALSEN monteret på pladsen af vores dygtige montører, hvor der i VIA University College er indstøbt BS INDSTØBNINGSFALSEN direkte ind fra betonvarefabrikken.

Vi har for nylig været oppe og tage et par billeder af vores dygtige montører Jan og Dennis som er i gang med at montere pladefalse. Som det ses på billederne, bliver der brugt rigelige mængder lim for blandt andet at fæstne pladefalsen, men ikke mindst for at korrigere og justere BS FALSEN 2009 så linjer og lysninger sidder præcist og udfyldte. Det bliver gjort med stor præcision, med tanke på det endelige resultat og finish.

Ceres byen er i alt 140.000 m2 hvoraf 40-50.000 m2 skal være boliger.​​​

INFO​

BS FALSE - MONTAGE / BS BYGGE - SERVICE 

CVR: 28497555 / CVR: 38602349

ADRESSE

Malskærvej 3, Malskær

8300 Odder