Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

NYHEDER 2018

Vi er kommet på Linkdin, så besøg endelig vores profil og følg os gerne. Vi vil løbende lige som vores Facebook profil opdatere med nyheder fra kontoret, produktionen samt fra byggerierne vi er med i.​

I forbindelse med vores Linkdin og Facebook profiler, har vi også fået lavet en brochure som beskriver lidt omkring hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvor vi gerne vil hen i fremtiden.

​Montage af BS FALSEN 2009

Vi har været ud for at filme montageprocessen, for at give et indblik i vores montørers dagligdag.

Vi har været ud for at filme processen i at montere false for at give jer, et bedre indblik i vores og ikke mindst vores montørers dagligdag.

Den lille videosekvens herunder har tager ca. 3 timer at optage, men takket være Time Laps er det forkoret til ca. 1 minut. Selv vores dygtige montører, Johan og Dennis som ses i videoen, er imponerede over tempoet, de kan montere i - i hvert fald på video.

Falsene bliver monteret i et Lasse Larsen Hus ved Aarhus, alle vindues og dørlysninger i huset, er monteret på ca. dag.

Vi monterer vores false efter at betonelementerne er blevet rejst. Tømreren kan, efter at falsene er monteret, isætte vinduer og døre, og mureren kan påbegynde murerarbejdet og blot følge kanten af falsen.

Vi har igennem mange år haft et godt samarbejde med Lasse Larsen, og vi monterer i 25 huse om året forskellige steder i landet, og vi håber selvfølgelig på et fortsat godt samarbejde i de kommende år.

Tak til Johan og Dennis for at vi måtte filme deres arbejdsdag og få et indblik i udførslen.​​

Ceres byen i Aarhus har implementeret BS FALSEN 2009

A. Enggaard har i 1.100 boliger på Ceres grunden valgt at bruge BS FALSEN 2009.

​I Ceres byen i Århus har BS FALSE MONTAGE monteret pladefalse i de 1.100 nyopførte boliger. Boligerne giver et befolkningsgrundlag på ca. 2000 mennesker.


Der er i alt monteret over 3.100 meter pladefals i de nyopførte bygninger. BS FALSEN 2009 er med til at sikre byggeriets linjer. Hertil kan dør- og vindueselementer monteres direkte i pladefalse umiddelbart efter endt montage. Pladefalsen er formstabil og kan ikke angribes af råd eller fugt, er opbygget af uorganisk materiale og er ubrandbar.


I sammenhæng med Ceres Byen ligger VIA University College, her er der også leveret false. I boligerne er BS FALSEN monteret på pladsen af vores dygtige montører, hvor der i VIA University College er indstøbt BS INDSTØBNINGSFALSEN direkte ind fra betonvarefabrikken.

Vi har for nylig været oppe at tage et par billeder af vores dygtige montører, Jan og Dennis, der er i gang med at montere pladefalse. Som det ses på billederne, bliver der brugt rigelige mængder lim for blandt andet at fæstne pladefalsen, men ikke mindst for at korrigere og justere BS FALSEN 2009 så linjer og lysninger sidder præcist og udfyldte. Det bliver gjort med stor præcision med tanke på det endelige resultat og finish.

Ceres byen er i alt 140.000 m2, hvoraf 40-50.000 m2 skal være boliger.​​​

INFO​

BS FALSE - MONTAGE / BS BYGGE - SERVICE 

CVR: 28497555 / CVR: 38602349

ADRESSE

Malskærvej 3, Malskær

8300 Odder